Пластичний хірург Бадіон Сергій Юрійович відгуки
|
|
КеріГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:53 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пластичний хірург Бадіон Сергій Юрійович відгуки
Давно мрію змінитися зовні. Дуже хочу відкоригувати свої груди. Мені знайома радить звернутися до пластичного хірурга Бадіона Сергія Юрійовича. Що ви можете сказати про цього фахівця?
|
|
| |
ІннаЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я проводила у пластичного хірурга Бадіона Сергія Юрійовича - ендопротезування грудей. Збільшила груди. Залишилася дуже задоволена результатом роботи Сергія Юрійовича. Рекомендую звернутися вам до цього пластичного хірурга.
|
|
| |
РомаА | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:55 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Бадіона Сергія Юрійовича я робив реконструкцію стопи ноги. А конкретно видаляв кісточку на нозі. Відмінний пластичний хірург. Дуже добре зробив операцію. Раджу звертатися до Бадіона Сергія Юрійовича.
|
|
| |
ЖеняА | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила у Бадіона Сергія Юрійовича підтяжку грудей. Відмінно зробив операцію. Все пройшло вдало і добре. Найкращий пластичний хірург. Звертайтеся до Бадіона Сергія Юрійовича. Залишитеся задоволені результатом.
|
|
| |
МайяЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:56 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так Бадіон Сергій Юрійович найкращий пластичний хірург. Мені робив підтяжку шкіри обличчя. Першокласно провів операцію. Результат просто приголомшливий. Дуже задоволена роботою пластичного хірурга. Рекомендую вам звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича.
|
|
| |
ЄгорГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:56 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Бадіона Сергія Юрійовича я звертався за порадою знайомих. Сергій Юрійович провів мені корекцію плоскостопості. Чудово провів операцію. Відмінний пластичний хірург.
|
|
| |
ЯрославаЖ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:57 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У Бадіона Сергія Юрійовича я робила ліпосакцію стегон і живота. Сергій Юрійович відмінно зробив операцію. Результат просто приголомшливий. Тепер я маю просто шикарний вигляд. Дуже задоволена результатом. Рекомендую.
|
|
| |
МіраХ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:57 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Правду вам говорять про пластичного хірурга Бадіона Сергія Юрійовича. Він дійсно найкращий пластичний хірург. Прекрасно мені зробив операцію з ринопластики. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
МаринаЯ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У Бадіона Сергія Юрійовича я проводила підтяжку грудей. Результат просто чудовий. Дуже задоволена роботою пластичного хірурга Бадіон Сергія Юрійовича. Рекомендую.
|
|
| |
СоняЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я прекрасно знаю Бадіона Сергія Юрійовича. Найкращий пластичний хірург. Мені робив підтяжку сідниць. Чудово зробив операцію. Дуже хороший і талановитий пластичний хірург.
|
|
| |
КсюшаК | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я дуже хочу відкоригувати свою фігуру. Хочу звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Напишіть мені де працює лікар. Чекаю. Дякую
|
|
| |
КеріГ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:00 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже всім вдячна за ваші відповіді. Тепер сміливо вирушу на консультацію до Бадіона Сергія Юрійовича. Дякую.
|
|
| |
МаринаЯ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:00 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ви запитували де приймає Бадіон Сергій Юрійович. Я вам відповідаю. Бадіон Сергій Юрійович працює в клініці пластичної хірургії Patlazhan Clinic на Фонтанській дорозі 91. Телефон лікаря 0939841525.
|
|
| |