menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гончарова Тетяна Сергіївна Одеса відгуки
РусланПДата: Середа, 29.05.2024, 16:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гончарова Тетяна Сергіївна Одеса відгуки

Потрібна допомога хорошого дитячого психолога. Дитина перестала зовсім слухатися, робить що хоче. Багато чула хорошого про Гончарову Тетяну Сергіївну, кажуть він дуже хороший дитячий психолог?

ОленаДДата: Середа, 29.05.2024, 23:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Правильно вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Він дійсно першокласний психолог. У мене дитина моя, теж перестала слухатися і повністю ігнорувала мене. Тетяна Сергіївна допомогла обрати найкращу виховну тактику, для нормалізації ситуації. І це допомогло!

ВандаІДата: Середа, 29.05.2024, 23:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я почала помічати, що моя донька, ледь що не так, починає ображатися і плакати. З цією проблемою нам допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Вона підняла самооцінку доньці і допомогла налагодити наші стосунки. Дуже хороший і обізнаний дитячий психолог. Рекомендую звертатися.

НазарНДата: Середа, 29.05.2024, 23:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
У мого сина почалася агресія, він почав битися і бити дітей. Ми звернулися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже допомогла, прибрала агресію, нормалізувала поведінку та емоційний стан дитини. Дуже хороший дитячий психолог.

НадяГДата: Середа, 29.05.2024, 23:44 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я зверталася до Гончарової Тетяни Сергіївни. Залишилася дуже задоволена результатом роботи. Відмінний дитячий психолог. Я стала помічати, що мій синок часто плаче. Тетяна Сергіївна допомогла розібратися в цій ситуації, підказала правильне рішення.

МишаКДата: Середа, 29.05.2024, 23:46 | Повідомлення # 6
Рядовий
У нас із сином почалися конфлікти, дитина перестала слухатися. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни по допомогу. Вона допомогла нам вийти з цієї складної ситуації. У нас відновилися хороші та дружні стосунки з дитиною. Дуже обізнаний і хороший дитячий психолог.

КеріГДата: Середа, 29.05.2024, 23:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Правильно і доступно пояснила нашій старшій дитині, про появу в нашій родині ще й маленької доньки. Ми разом відвідували онлайн-заняття Тетяни Сергіївни. Залишилися дуже задоволені результатом. Відмінний психолог.

СоняЛДата: Середа, 29.05.2024, 23:47 | Повідомлення # 8
Рядовий
Наша дитина не могла адаптуватися в садочку. Саме з такою проблемою ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Психолог допоміг адаптуватися дитині та підняв самооцінку. Дуже задоволені результатом роботи Тетяни Сергіївни. Рекомендую.

СніжанаХДата: Середа, 29.05.2024, 23:49 | Повідомлення # 9
Рядовий
Моя дитина стала змінюватися в гірший бік. Стала конфліктною і некерованою. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Психолог зміг нормалізувати поведінку дитини і вибрав для нас найкращу виховну тактику. Дуже хороший дитячий психолог.

ХристинаХДата: Середа, 29.05.2024, 23:50 | Повідомлення # 10
Рядовий
Скажіть, будь ласка, де приймає Гончарова Тетяна Сергіївна? Дайте номер телефону. Почалися великі проблеми з дитиною. Хочемо проконсультуватися. Заздалегідь дякую.

КамілаДата: Середа, 29.05.2024, 23:50 | Повідомлення # 11
Рядовий
Спасибі всім велике. Ми із задоволенням підемо на консультацію до Гончарової Тетяни Сергіївни. Напишіть, контактні дані. Ще раз усім спасибі.

НазарНДата: Середа, 29.05.2024, 23:51 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я прекрасно розумію вашу ситуацію. Звертайтеся. Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна, під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: