Гончарова Тетяна Сергіївна Одеса відгуки
|
|
РусланП | Дата: Середа, 29.05.2024, 16:27 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гончарова Тетяна Сергіївна Одеса відгуки
Потрібна допомога хорошого дитячого психолога. Дитина перестала зовсім слухатися, робить що хоче. Багато чула хорошого про Гончарову Тетяну Сергіївну, кажуть він дуже хороший дитячий психолог?
|
|
| |
ОленаД | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Правильно вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Він дійсно першокласний психолог. У мене дитина моя, теж перестала слухатися і повністю ігнорувала мене. Тетяна Сергіївна допомогла обрати найкращу виховну тактику, для нормалізації ситуації. І це допомогло!
|
|
| |
ВандаІ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я почала помічати, що моя донька, ледь що не так, починає ображатися і плакати. З цією проблемою нам допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Вона підняла самооцінку доньці і допомогла налагодити наші стосунки. Дуже хороший і обізнаний дитячий психолог. Рекомендую звертатися.
|
|
| |
НазарН | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мого сина почалася агресія, він почав битися і бити дітей. Ми звернулися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже допомогла, прибрала агресію, нормалізувала поведінку та емоційний стан дитини. Дуже хороший дитячий психолог.
|
|
| |
НадяГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я зверталася до Гончарової Тетяни Сергіївни. Залишилася дуже задоволена результатом роботи. Відмінний дитячий психолог. Я стала помічати, що мій синок часто плаче. Тетяна Сергіївна допомогла розібратися в цій ситуації, підказала правильне рішення.
|
|
| |
МишаК | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У нас із сином почалися конфлікти, дитина перестала слухатися. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни по допомогу. Вона допомогла нам вийти з цієї складної ситуації. У нас відновилися хороші та дружні стосунки з дитиною. Дуже обізнаний і хороший дитячий психолог.
|
|
| |
КеріГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:46 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Правильно і доступно пояснила нашій старшій дитині, про появу в нашій родині ще й маленької доньки. Ми разом відвідували онлайн-заняття Тетяни Сергіївни. Залишилися дуже задоволені результатом. Відмінний психолог.
|
|
| |
СоняЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:47 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Наша дитина не могла адаптуватися в садочку. Саме з такою проблемою ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Психолог допоміг адаптуватися дитині та підняв самооцінку. Дуже задоволені результатом роботи Тетяни Сергіївни. Рекомендую.
|
|
| |
СніжанаХ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:49 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моя дитина стала змінюватися в гірший бік. Стала конфліктною і некерованою. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Психолог зміг нормалізувати поведінку дитини і вибрав для нас найкращу виховну тактику. Дуже хороший дитячий психолог.
|
|
| |
ХристинаХ | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:50 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, де приймає Гончарова Тетяна Сергіївна? Дайте номер телефону. Почалися великі проблеми з дитиною. Хочемо проконсультуватися. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Каміла | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:50 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі всім велике. Ми із задоволенням підемо на консультацію до Гончарової Тетяни Сергіївни. Напишіть, контактні дані. Ще раз усім спасибі.
|
|
| |
НазарН | Дата: Середа, 29.05.2024, 23:51 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я прекрасно розумію вашу ситуацію. Звертайтеся. Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна, під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |