Гончарова Тетяна Сергіївна відгуки
|
|
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гончарова Тетяна Сергіївна відгуки
Мій син пішов у перший клас. І почалися відразу проблеми. Дитина замкнулася і не хоче ходити до школи. Нам радять звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона хороший дитячий психолог?
|
|
| |
Любава | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:22 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У нас теж були проблеми з адаптацією в школі. Нам допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Зміцнила дитині самооцінку і нормалізувала емоційний стан. Дуже хороший дитячий психолог. Я вам раджу звернутися до Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
Таміла | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У нас дитина стала дуже мовчазною і похмурою. Всі наші спроби її розвеселити, абсолютно нічого не дали. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Психолог допоміг нормалізувати і гармонізувати стан дитини. Дитина знову стала колишньою. Тетяна Сергіївна найкраща!
|
|
| |
МілаО | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми дуже залишилися задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Дитина кусалася і билася. Тетяна Сергіївна знайшла підхід до дитини і все змінилося на краще. Відмінний дитячий психолог. Рекомендую вам звертатися до Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ЖанаЕ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вам правильно радять звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Він чудовий дитячий психолог. Допомогла відкоригувати агресію в нашого сина. Займалися ми онлайн, тому що був ковід і боялися заразитися. Звертайтеся до Тетяни Сергіївни, вона допоможе.
|
|
| |
АрінаЯ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:24 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя донька дуже важко переносила наше з чоловіком розлучення. Я звернулася по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Тепер ми разом з донькою, навчилися долати життєві складні обставини. Величезна подяка Гончаровій Тетяні Сергіївні
|
|
| |
РусланП | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:24 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я став помічати, що мій синок став дуже сором'язливий. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни з цією проблемою. Вона підняла самооцінку синові та емоційний стан. Рекомендую!
|
|
| |
ІннаЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я звернулася до Гончарової Тетяни Сергіївни з проблемою пов'язаною з дуже поганим сном у дитини. Вона допомогла нам із цією проблемою. Тепер дитина моя почала спати добре і засинати вчасно. Дуже хороший і обізнаний дитячий психолог.
|
|
| |
МайяЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:28 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вам теж раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Кращого дитячого психолога вам не знайти. Допомогла нашій дитині адаптуватися в школі. Підняла самооцінку і нормалізувала емоційний стан. Дуже залишилися задоволені результатом роботи Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ЄвгенД | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Напишіть, будь ласка, як записатися до Гончарової Тетяни Сергіївни. І якщо можна номер телефону.
|
|
| |
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:43 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Так, бачу правду кажуть про Гончарову Тетяну Сергіївну. Дякую всім. Дайте, будь ласка, номер телефону психолога. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
РусланП | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:43 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна, під час війни виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - 0987000260. Правильно, що ви вирішили звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни, я впевнена, вона допоможе.
|
|
| |