menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гончарова Тетяна Одеса відгуки
ВасяХДата: Середа, 29.05.2024, 15:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гончарова Тетяна Одеса відгуки

Потрібен дуже хороший дитячий психолог. Дитина стала просто некерованою. Рекомендують звернутися до Гончарової Тетяни. Є люди які зверталися до цього фахівця? І які ваші враження?

МашаЗДата: Середа, 29.05.2024, 15:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Ми залишилися дуже задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Допомогла обрати найкращу виховну тактику. Дитина стала слухняною і не конфліктною. Найкращий дитячий психолог.

ЛюсяДДата: Середа, 29.05.2024, 15:13 | Повідомлення # 3
Рядовий
Вам правильно радять звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона дуже хороший дитячий психолог. Відкоригувала наше непорозуміння з дитиною, допомогла зміцнити самооцінку. Тепер у нас із сином повна гармонія.

ВаляГДата: Середа, 29.05.2024, 15:14 | Повідомлення # 4
Рядовий
У нас почалася школа і з'явилися складнощі у спілкуванні з іншими дітьми. Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Вона нормалізувала емоційний стан дитини і підняла самооцінку. Проблем більше немає. Дуже задоволені професіоналізмом Гончарової Тетяни Сергіївни. Хороший психолог.

СлаваЛДата: Середа, 29.05.2024, 15:14 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я вам теж раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона вам точно допоможе. Нам допомогла нормалізувати поведінку дитини і врегулювати емоційний стан. Наш син перестав битися і кусатися. Величезна подяка Гончаровій Тетяні Сергіївні

РумянаХДата: Середа, 29.05.2024, 15:14 | Повідомлення # 6
Рядовий
Ми залишилися дуже задоволені хорошим результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Допомогла прояснити непорозуміння з дитиною. Підказала, як впоратися зі складнощами виховання. Повністю нормалізувала взаємини із сином. Дуже обізнаний і хороший фахівець.

РадмилаДата: Середа, 29.05.2024, 15:15 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ми з величезною вдячністю згадуємо Гончарову Тетяну Сергіївну. Дуже хороший дитячий психолог. Допомогла адаптуватися дитині в школі. Підказала нам хорошу виховну тактику. Я сміливо вам рекомендую звернутися до неї.

ЗлатаГДата: Середа, 29.05.2024, 15:15 | Повідомлення # 8
Рядовий
У нас почалися конфлікти в школі і, звісно, складнощі у спілкуванні з іншими дітьми. Ми звернулися до дитячого психолога Гончарової Тетяни Сергіївни. Залишилися дуже задоволені роботою психолога. Вона змогла відкоригувати поведінку дитини і підняти самооцінку. Найкращий дитячий психолог.

ВладаДата: Середа, 29.05.2024, 15:16 | Повідомлення # 9
Рядовий
Я вам теж раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Це найкращий дитячий психолог. Допомогла нам гармонізувати наші стосунки з дитиною. Нормалізувала емоційний стан дитини. Син перестав битися і став дуже поступливим. Велике спасибі Тетяні Сергіївні за допомогу.

АлісаЛДата: Середа, 29.05.2024, 15:16 | Повідомлення # 10
Рядовий
Будь ласка, дайте телефон Гончарової Тетяни Сергіївни. Потрібна допомога дитячого психолога. Дитина перестала слухатися і робить, що хоче.

ВасяХДата: Середа, 29.05.2024, 15:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дякую всім велике. Так, бачу правильно мені радять звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Хочу попросити вас, дати мені дані психолога.

ЛюсяДДата: Середа, 29.05.2024, 15:19 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна, під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.  Телефонуйте. Дуже правильне рішення звернутися до Гончарової Т.С.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: