menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна відгуки
ЯнаЗДата: Середа, 29.05.2024, 15:03 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна відгуки

Мій син навчається в першому класі. У нього виникли проблеми з адаптацією в школі. Наша вчителька радить проконсультуватися з Гончаровою Тетяною Сергіївною. Хто відвідував цього фахівця, розкажіть чи варто до неї звертатися?

ЮраБДата: Середа, 29.05.2024, 15:04 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я водив свого п'ятирічного сина до Гончарової Тетяни Сергіївни. Мій син став боятися темряви. Вночі став спати тільки з нами. Дуже раді, що звернулися по допомогу до Тетяни Сергіївни. Дитина перестала боятися темряви і стала спати самостійно. Дуже задоволені результатом роботи!

МіленаДДата: Середа, 29.05.2024, 15:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я теж зверталася до Тетяни Сергіївни. З донькою почалися проблеми, вона стала агресивною. Досить швидко відкоригувала поведінку дитини. Тож сміливо звертайтеся до Тетяни Сергіївни, не пошкодуєте.

ПетяДДата: Середа, 29.05.2024, 15:05 | Повідомлення # 4
Рядовий
Моя донька не могла адаптуватися в новому колективі дитячого садка. Ми з дружиною звернулися до дитячого психолога Гончарової. Хочу сказати вам, що вона чудовий фахівець. Моментально знайшла підхід до дитини. Протягом дуже короткого часу донька адаптувалася в колективі, у неї з'явилися нові друзі.

СніжанаХДата: Середа, 29.05.2024, 15:05 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ми залишилися дуже задоволені результатом роботи Тетяни Сергіївни Гончарової. Наш син раптом у шість років почав бити й ображати дітей. Вона швидко змогла знайти підхід до сина і нормалізувати стосунки в колективі, хоча всі наші консультації проходили онлайн. Рекомендуємо!

ВасяХДата: Середа, 29.05.2024, 15:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дитячий психолог Гончарова Т.С. - чудовий фахівець. Вона допомогла нам із дружиною вибрати найкращу виховну тактику для виховання дітей. Тепер у нас у родині ідилія. Правильно вам радять звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Підтримую.

ЛюбаваДата: Середа, 29.05.2024, 15:06 | Повідомлення # 7
Рядовий
До дитячого психолога Гончарової Т.С. я зверталася по допомогу та пораду. Моя дитина стала дуже мовчазною і замкнутою. Вона швидко розібралася в ситуації, що склалася. Нормалізувала емоційний стан у дитини. Дуже вдячна Гончаровій Тетяні Сергіївні за кваліфіковану допомогу.

ЖораЛДата: Середа, 29.05.2024, 15:06 | Повідомлення # 8
Рядовий
Наш син у першому класі взагалі став відмовлятися робити уроки. Ми за порадою знайомих звернулися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Залишилися дуже задоволені результатом її роботи. Хороший і обізнаний фахівець. Змогла мотивувати дитину до навчання. Рекомендую.

ЛесяАДата: Середа, 29.05.2024, 15:07 | Повідомлення # 9
Рядовий
І я залишилася задоволена результатом онлайн-роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Моя донька стала кусати інших дітей. Сама я зробити нічого не могла. Мені допомогла врегулювати цю проблему Тетяна Сергіївна, а також підняла в доньки самооцінку і нормалізувала поведінку.

МихайлоДДата: Середа, 29.05.2024, 15:07 | Повідомлення # 10
Рядовий
У нас почалися проблеми одразу зі вступом нашого сина до першого класу. Дитина стала агресивною і некерованою. Ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Хороший психолог, допоміг і дитині, і батькам. Цього фахівця я вам рекомендую.

РадмилаДата: Середа, 29.05.2024, 15:08 | Повідомлення # 11
Рядовий
У мене почалися проблеми з поведінкою дитини в школі. Хочу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Напишіть мені будь ласка, як можна з нею проконсультуватися.

ЯнаЗДата: Середа, 29.05.2024, 15:09 | Повідомлення # 12
Рядовий
Усім дякую. Природно звернуся по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Бачу, що вона хороший фахівець. Напишіть мені, будь ласка, номер телефону Тетяни Сергіївни, хочу записатися на консультацію.

МіленаДДата: Середа, 29.05.2024, 15:10 | Повідомлення # 13
Рядовий
Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - +380987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: