Козлов Ян Леонідович відгуки
|
|
Аюна | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Козлов Ян Леонідович відгуки
Здраствуйте! Цікавлять відгуки про психолога-гіпнолога Козлова Яна Леонідовича. Хто проходив гіпноз у нього, розкажіть, чи варто звертатися?
|
|
| |
Talia66 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:55 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Від самого початку Ян Леонідович продемонстрував високий рівень професіоналізму і турботу про моє здоров'я. Під час первинної консультації він уважно вислухав мої проблеми і питання, зрозумів мої потреби і розробив індивідуальну програму сеансів, чим мені дуже сильно допоміг.
|
|
| |
NINA33 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:55 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я хотіла б поділитися своїм захопленим досвідом із гіпнологом Козловим, якого я нещодавно відвідав. Моє знайомство з гіпнозом було вельми унікальним і надихаючим, завдяки його професіоналізму і навичкам.
|
|
| |
Ульяна77 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:55 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Під час сеансів гіпнолог Козлов вправно керував моєю підсвідомістю, допомагаючи мені досліджувати й долати різноманітні перепони та негативні установки. Я поступово усвідомлював свої приховані ресурси і міць своєї підсвідомості завдяки його вмілим інструкціям і напрямкам. Він також володів чудовими навичками комунікації та емпатії, тому я почувався повністю підтриманим і зрозумілим протягом усього процесу.
|
|
| |
Азада | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:56 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Коли я прийшов на перший сеанс, Ян Леонідович створив комфортну і розслаблюючу атмосферу. Він володів спокійним і впевненим голосом, який допоміг мені розслабитися і повністю зосередитися на процесі. Його глибоке розуміння гіпнозу і його технік дало мені змогу швидко і глибоко зануритися в стан трансу.
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:56 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Після кожного сеансу я відчував дивовижне оздоровлення і прогрес у вирішенні своїх проблем. Ян Леонідович не тільки допоміг мені подолати деякі негативні установки й сумніви, а й навчив мене різних технік самогіпнозу, які я міг застосовувати в повсякденному житті для підтримання позитивного мислення та емоційного благополуччя.
|
|
| |
Віто | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:57 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я безмірно вдячний гіпнологу Козлову за його професіоналізм, доброту й ефективність його методів. Завдяки його допомозі я досяг нового рівня самопізнання і впевненості. Якщо ви шукаєте гіпнолога, який зможе допомогти вам подолати негативні установки і досягти ваших цілей, я настійно рекомендую звернутися до цього талановитого і уважного фахівця.
|
|
| |
Марк | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я хотів би поділитися своїм захопленим відгуком про гіпнолога Козлова Яна Леонідовича. Зустріч із ним була неймовірно позитивним і надихаючим досвідом, який змінив усе моє життя.
|
|
| |
Spiller | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:58 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Від самого початку Ян Леонідович справив на мене дуже глибоке враження своїм професіоналізмом і довірчою атмосферою, яку він створив. Він уважно вислухав мої потреби і прагнення, перш ніж запропонувати мені оптимальну програму гіпнотерапії. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Самуїлович | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Процес гіпнозу з Яном Леонідовичем був дивовижним. Його здатність встановити глибокий зв'язок і створити комфортне середовище допомогла мені повністю розслабитися і відкритися для позитивних змін. Кожна сесія була індивідуально налаштована на мої потреби, і Ян Леонідович використовував різні техніки гіпнотерапії, щоб допомогти мені досягти моїх цілей.
|
|
| |
Адоніс | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна потрапити до Яна Леонідовича?
|
|
| |
Spiller | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, його контактний телефон - 093 572 73 87.
|
|
| |
moolly | Дата: Середа, 29.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Крім того, Ян Леонідович продемонстрував величезне знання і досвід у своїй галузі. Він зміг пояснити складні концепції та принципи гіпнозу в доступній формі, що допомогло мені краще зрозуміти процес і зробити його ефективнішим.
|
|
| |