menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Козлов Ян Одеса відгуки
violetta77Дата: Середа, 29.05.2024, 14:45 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Козлов Ян Одеса відгуки

Добрий день! На тлі останніх подій у країні, почало турбувати безсоння і тривога, рекомендують звернутися до психолога-гіпнолога Козлова Яна Леонідовича. Що можете сказати про цього фахівця?

ФотійДата: Середа, 29.05.2024, 14:45 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я хотів би поділитися своїм чудовим досвідом роботи з гіпнологом Козловим, який справив на мене неймовірне враження. Від самого початку нашої зустрічі цей професіонал справив на мене глибоке враження своїм професіоналізмом, знанням і досвідом у сфері гіпнозу.

Evgeny1998Дата: Середа, 29.05.2024, 14:47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Сам сеанс гіпнозу був просто фантастичним! Гіпнолог з легкістю і навичкою провів мене через процес глибокого розслаблення і фокусування, дозволяючи моєму розуму відкритися і прийняти позитивні зміни. Його голос був урівноваженим, заспокійливим і ніжним, що дало мені змогу повністю зануритися в глибокий стан гіпнозу.

MaislavДата: Середа, 29.05.2024, 14:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я був приємно здивований результатами сеансу. Ян Леонідович допоміг мені подолати деякі мої негативні установки і навички, які довгий час заважали моєму благополуччю. Я відчув чітку користь від гіпнозу, і ці зміни продовжують позначатися на моєму житті донині.

6LACKДата: Середа, 29.05.2024, 14:48 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже задоволений! Ба більше, гіпнолог Козлов поділився зі мною після сеансу рекомендаціями та стратегіями для підтримання і зміцнення позитивних змін, досягнутих під час гіпнозу. Я ціную його професійний підхід і турботу про моє благополуччя.

ШмідтДата: Середа, 29.05.2024, 14:49 | Повідомлення # 6
Рядовий
Загалом, мій досвід роботи з цим гіпнологом був бездоганним. Ян Леонідович є досвідченим і емпатичним професіоналом, здатним допомогти людям досягти позитивних змін у їхньому житті через гіпноз. Я рекомендую його всім, хто шукає допомоги в досягненні особистих або професійних цілей. Він справжній майстер своєї справи!

PollysweetДата: Середа, 29.05.2024, 14:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Від самого початку нашої зустрічі Ян Леонідович виявив неперевершену компетентність і турботу про мої потреби. Він був уважний до моїх запитань і занепокоєнь, ретельно вивчивши мою історію та цілі. Це створило безпосередній зв'язок довіри та комфорту, який був необхідний для ефективної роботи.

АлімДата: Середа, 29.05.2024, 14:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Після першого відвідування Яна Леонідовича мої враження позитивні. Відбулося знайомство з моїми занепокоєннями. Я отримала домашнє завдання у вигляді запитань, які виникли в результаті бесіди з лікарем. Мені сподобався індивідуальний підхід до моїх проблем. Головне зрозуміти, чого ви самі хочете від психотерапії та гіпнозу, визначити цілі та планомірно до них іти за допомогою доктора Козлова.

Зіновія78Дата: Середа, 29.05.2024, 14:51 | Повідомлення # 9
Рядовий
Досвід із гіпнологом Козловим був неймовірно приємним і розслаблюючим. Його вміння встановити глибоку релаксацію і концентрацію дозволило мені повністю зануритися в процес гіпнозу. Я відчув приголомшливе почуття спокою і впевненості, знаючи, що перебуваю в дбайливих руках експерта.

lolitta827Дата: Середа, 29.05.2024, 14:51 | Повідомлення # 10
Рядовий
Що мене справді вразило, так це результати, яких я досяг завдяки роботі з Яном Леонідовичем. Він допоміг мені подолати деякі глибокі внутрішні блоки та переконання, які перешкоджали моєму особистому зростанню. Я відчув, що звільняюся від минулих травм і обмежень, і почав сприймати життя з новим поглядом. Завдяки його експертним навичкам і турботі, я зміг внести позитивні зміни в різні аспекти свого життя.

ФролДата: Середа, 29.05.2024, 14:53 | Повідомлення # 11
Рядовий
Здраствуйте, розкажіть, як можна записатися до Яна Козлова?

Зіновія78Дата: Середа, 29.05.2024, 14:53 | Повідомлення # 12
Рядовий
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

YuriДата: Середа, 29.05.2024, 14:54 | Повідомлення # 13
Рядовий
З Яном Леонідовичем я виявив нові горизонти можливостей і розкрив свій внутрішній потенціал. Він допоміг мені подолати свої страхи і сумніви, і я ніколи не забуватиму його внесок у мій особистий і професійний розвиток. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: