Козлов Ян Леонідович Одеса відгуки
|
|
Еллада | Дата: Середа, 29.05.2024, 03:14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Козлов Ян Леонідович Одеса відгуки
Хочу звернутися до психолога-гіпнолога Козлова Яна, давно вже страждаю від панічних атак. Що можете сказати про нього? Чи зміг він вам допомогти з вашими проблемами.
|
|
| |
David | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже вдячний психологу-гіпнологу Козлову Я.Л. за його чудову роботу і вплив, який він справив на моє життя. Він професіонал з бездоганною етикою і глибоким розумінням людської психології. Я настійно рекомендую його всім, хто шукає ефективний засіб для подолання перешкод і досягнення особистих цілей.
|
|
| |
Рима | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:38 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Гіпнолог Козлов володіє винятковими комунікативними здібностями. Він уважно слухав мене і зумів точно вловити мої потреби. Він використовував індивідуальний підхід до моєї ситуації, створюючи персоналізовану програму і допомагаючи мені розвивати і зміцнювати нові навички та звички.
|
|
| |
Альфредик | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:39 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Що мене справді вразило, так це результати, яких я досяг завдяки роботі з Яном Леонідовичем. Він допоміг мені подолати деякі глибокі внутрішні блоки та переконання, які перешкоджали моєму особистому зростанню. Я відчув, що звільняюся від минулих травм і обмежень, і почав сприймати життя з новим поглядом. Завдяки його експертним навичкам і турботі, я зміг внести позитивні зміни в різні аспекти свого життя.
|
|
| |
Аристарх | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:40 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я хотів би поділитися своїм неймовірним досвідом, працюючи з гіпнологом Козловим, і висловити свою глибоку вдячність за його професіоналізм та ефективність. Зустрівшись із гіпнологом, я почав розуміти, що гіпноз - це щось більше, ніж просто сеанс релаксації. Це потужний інструмент, що дає нам змогу зануритися в наш підсвідомий розум і подолати різні перепони, які заважають нам жити повним і щасливим життям.
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:40 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ян Леонідович володіє широким спектром технік, які він використовує з урахуванням моїх індивідуальних потреб. Він допоміг мені розв'язати глибоко закопані емоційні проблеми і поліпшити мою самооцінку. Я дізнався, як перепрограмувати негативні переконання і підвищити свою мотивацію. Його підхід був інтегративним, а сеанси були доповнені психологічною підтримкою і порадами для мого повсякденного благополуччя.
|
|
| |
lollipoli | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:41 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Результати, яких я досяг, працюючи з Яном Леонідовичем, просто вражаючі. Я помітив суттєві зміни у своєму житті - більше впевненості в собі, кращі міжособистісні стосунки, підвищену продуктивність і загальну радість від життя. Він не тільки допоміг мені позбутися негативних звичок і тривожності, а й навчив мене методів самогіпнозу, щоб продовжити роботу над собою самостійно.
|
|
| |
Yulia21 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:42 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я щиро рекомендую Козлова Я.Л. усім, хто хоче подолати свої внутрішні перепони та досягти кращої версії себе. Його професіоналізм, емпатія і глибоке розуміння людської психології роблять його справжнім експертом у своїй галузі. Завдяки йому я знайшов нову життєву силу і ясність, і буду вічно вдячний за його допомогу і підтримку.
|
|
| |
Ramil | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:42 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Техніки, які застосовував Яном Леонідовичем, були напрочуд ефективними. Він володів майстерністю використання сугестії та глибокої релаксації, щоб допомогти мені дослідити й подолати внутрішні перепони. Кожна сесія була індивідуально налаштована під мої потреби, і результати були просто приголомшливими.
|
|
| |
alix | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ян Леонідович допоміг мені змінити деякі негативні установки і прибрати блоки, які заважали моєму особистісному зростанню. Він навчив мене використовувати свої власні внутрішні ресурси та будувати позитивні патерни мислення. Я почав почуватися більш упевнено і мотивовано, і моє самовідчуття покращилося.
|
|
| |
loveU13 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:43 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У мене є проблеми із самооцінкою, хочу потрапити до Яна Леонідовича, поділіться його контактами.
|
|
| |
Аристарх | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тримайте, контактний телефон Яна Леонідовича - 093 572 73 87, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Середа, 29.05.2024, 14:44 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Зустріч із Яном Леонідовичем стала справжнім проривом у моєму житті, і я радий, що зважився на цей крок. Дуже раджу!
|
|
| |