menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коновалов Єгор Сергійович Одеса відгуки
КатяЖДата: Середа, 29.05.2024, 03:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Коновалов Єгор Сергійович Одеса відгуки

Потрібна консультація дуже хорошого нейрохірурга. У мами давно проблеми з хребтом. Нам радять звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Як ви думаєте він дійсно хороший нейрохірург?

ВікаСДата: Середа, 29.05.2024, 03:07 | Повідомлення # 2
Рядовий
Так я вам рекомендую звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича, він найкращий нейрохірург. Оперував мою маму після інсульту. Прооперував вдало і добре. Завдяки знанням і практиці Єгора Сергійовича моя мама жива і здорова. З вдячністю згадуємо Коновалова Єгора Сергійовича.

КоляНДата: Середа, 29.05.2024, 03:07 | Повідомлення # 3
Рядовий
Вам правильно радять звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Він справді найкращий нейрохірург. Проводив мені операцію з видалення пухлини головного мозку. Відмінно провів операцію. Я повністю відновився, живу нормальним життям. Величезна подяка Єгору Сергійовичу Коновалову.

ПетяЛДата: Середа, 29.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я вам теж раджу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Він дуже хороший і обізнаний нейрохірург. Оперував мені кісту на хребті. Зробив першокласну операцію. Контролював моє лікування до самої виписки. Зі мною повністю все гаразд. Дякую Єгору Сергійовичу Коновалову.

ОленаДДата: Середа, 29.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я залишилася дуже задоволена нейрохірургом Коноваловим Єгором Сергійовичем. Він дуже обізнаний і хороший фахівець. Вилікував мені остеохондроз шийного відділу хребта, без операції. Єгор Сергійович дуже уважна і позитивна людина.

ВітяЕДата: Середа, 29.05.2024, 03:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я звернувся до Коновалова Єгора Сергійовича з сильними болями в хребті. Єгор Сергійович поставив діагноз - грижі міжхребцевих дисків хребта. Призначив операцію. Оперував мене особисто Єгор Сергійович. Зробив операцію просто на відмінно. Я зараз живу і радію життю. Лікар найкращий.

СвєтаФДата: Середа, 29.05.2024, 03:09 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я дуже добре знаю Коновалова Єгора Сергійовича. Він дуже хороший нейрохірург. Оперував мою маму після інсульту. Провів операцію просто чудово. Витягнув маму в буквальному сенсі цього слова, з того світу. Завжди з вдячністю і щирою повагою згадуємо Коновалова Єгора Сергійовича.

ОлегБДата: Середа, 29.05.2024, 03:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
Коновалов Єгор Сергійович найкращий нейрохірург. І це правда. Оперував мого батька. У тата була пухлина спинного мозку. Відмінно провів операцію. Тато добре переніс операцію і поетапно пішов на поправку. Величезне спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу за тата.

МашаЗДата: Середа, 29.05.2024, 03:11 | Повідомлення # 9
Рядовий
Вам правильно радять звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Він найкращий нейрохірург. У мене брат давно хворіє на епілепсію, останнім часом нападів стало більше. Ми звернулися по допомогу до Коновалова Єгора Сергійовича. Лікар запропонував операцію і ми погодилися. Єгор Сергійович провів операцію просто на вищому рівні. У брата повністю припинилися напади епілепсії. Величезне спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.

СашаГДата: Середа, 29.05.2024, 03:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
Про Єгора Сергійовича Коновалова можу сказати тільки хороше. Відмінний фахівець. Прекрасний нейрохірург. На відмінно зробив мені операцію з видалення грижі міжхребцевих дисків хребта. Особисто контролював весь процес одужання до самої виписки. Спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.

КатяЖДата: Середа, 29.05.2024, 03:12 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тепер однозначно підемо з мамою на консультацію до Коновалова Єгора Сергійовича. Хочу попросити вас дати мені дані лікаря і телефон. Потрібно заздалегідь зв'язатися з Єгором Сергійовичем і домовитися про прийом. Усім величезне спасибі. Ви мені дуже допомогли.

СвєтаФДата: Середа, 29.05.2024, 03:12 | Повідомлення # 12
Рядовий
Звичайно, я з великим задоволенням дам вам усю інформацію яку знаю. Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович працює у відділенні нейрохірургії в Одеській обласній клінічній лікарні на вулиці Академіка Заболотного 26/32. Це селище Котовського. Телефон 0949499601.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: