menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коновалов Єгор Сергійович відгуки
НазарНДата: Середа, 29.05.2024, 03:03 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Коновалов Єгор Сергійович відгуки

Моєму татові потрібна операція на хребті. Мені потрібен найкращий нейрохірург. Рекомендують звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича, кажуть він найкращий нейрохірург. Як ви думаєте, це правда?

ІраГДата: Середа, 29.05.2024, 03:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Не сумнівайтеся, це правда. Коновалов Єгор Сергійович найкращий нейрохірург. Проводив мені особисто лікування захворювання хребта. Вилікував повністю від остеохондрозу. Підібрав відмінне і консервативне лікування. Знаючий нейрохірург.

МитяГДата: Середа, 29.05.2024, 03:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Коновалов Єгор Сергійович дійсно найкращий нейрохірург. Оперував мене особисто. У мене була кіста на хребті. Приносила мені купу дискомфорту. Прекрасно провів операцію Єгор Сергійович. Я добре і легко пройшов повну реабілітацію. Зараз почуваюся чудово.

ЛюсяДДата: Середа, 29.05.2024, 03:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Так Коновалов Єгор Сергійович найкращий нейрохірург, лікар за покликанням. Оперував мого батька після дуже важкого інсульту. Оперував у терміновому порядку. Відмінно провів операцію. Зробив навіть більше, ніж ми очікували. Витягнув мого тата. У мене немає таких слів, щоб висловити свою подяку Єгору Сергійовичу Коновалову.

СлаваЛДата: Середа, 29.05.2024, 03:04 | Повідомлення # 5
Рядовий
Завдяки знанням і практиці Коновалова Єгора Сергійовича я не залишився інвалідом на все життя. У мене була сильна травма хребта. За мій важкий випадок взявся Коновалов Єгор Сергійович. Він провів мені операцію просто чудово. Я повністю відновився. Низький уклін і повага Коновалову Єгору Сергійовичу.

НінаШДата: Середа, 29.05.2024, 03:04 | Повідомлення # 6
Рядовий
У мене була невралгія трійчастого нерва. За мій випадок взявся Коновалов Єгор Сергійович. Прооперував мене просто на відмінно. Нарешті я стала схожа на себе, а не на якийсь жах перекошений. Величезне спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу за його талант.

РусланПДата: Середа, 29.05.2024, 03:05 | Повідомлення # 7
Рядовий
Коновалов Єгор Сергійович відмінний нейрохірург. Хороший фахівець. Оперував мене, видалив кісту на хребті. Відмінно провів операцію. Я швидко адаптувався і пішов на поправку. Я вам раджу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича.

ІннаЛДата: Середа, 29.05.2024, 03:05 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я вам теж рекомендую звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Він дуже розумний нейрохірург. Оперував мою маму, видалив грижі міжхребцевих дисків хребта. Прекрасно зробив операцію. Мама добре перенесла операцію. Зараз почувається чудово. Дякую Коновалову Єгору Сергійовичу.

ЖораКДата: Середа, 29.05.2024, 03:05 | Повідомлення # 9
Рядовий
Єгор Сергійович Коновалов найкращий нейрохірург. Він оперував мене після сильної черепно-мозкової травми. Відмінно провів операцію. Особисто контролював моє лікування до самої виписки. Дуже хороша і порядна людина. Величезне спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.

МілаДДата: Середа, 29.05.2024, 03:06 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я теж вважаю, що краще за Коновалова Єгора Сергійовича вам не знайти нейрохірурга. Мене оперував Єгор Сергійович. Видалив пухлину спинного мозку. Провів дуже складну операцію на вищому рівні. Відчуваю я себе просто чудово. Величезне спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу за його професіоналізм.

НазарНДата: Середа, 29.05.2024, 03:06 | Повідомлення # 11
Рядовий
Одразу хочу попросити вас, дати мені номер телефону лікаря і скажіть, будь ласка, де конкретно працює Коновалов Єгор Сергійович. Бачу саме він мені і потрібен. І всім величезна подяка за допомогу.

ЛюсяДДата: Середа, 29.05.2024, 03:06 | Повідомлення # 12
Рядовий
Звичайно, я вам дам усю інформацію яку знаю. Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович працює у відділенні нейрохірургії в Одеській обласній клінічній лікарні. Це на селищі Котовського. Телефон 0949499601. Телефонуйте домовляйтеся.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: