menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коновалов Єгор Одеса відгуки
КеріГДата: Середа, 29.05.2024, 02:58 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Коновалов Єгор Одеса відгуки

Дуже потрібен хороший і обізнаний нейрохірург. Швидше за все потрібна буде операція на хребті. Дуже багато чула хорошого про Коновалова Єгора Сергійовича. Ви знаєте такого нейрохірурга? Він, на вашу думку, хороший фахівець?

МишаКДата: Середа, 29.05.2024, 02:58 | Повідомлення # 2
Рядовий
Так, я дуже добре знаю Коновалова Єгора Сергійовича. Він просто чудовий нейрохірург. Оперував мене особисто. Операцію провів на найвищому рівні. У мене була неврологія трійчастого нерва. Вигляд був у мене, ще той. Після операції все відновилося як було. Велике спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.

КсюшаКДата: Середа, 29.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я теж знаю особисто, Коновалова Єгора Сергійовича. Він дійсно найкращий нейрохірург. Оперував мою маму після сильної травми хребта. Чудово провів операцію. Мама швидко адаптувалася і пішла на поправку. Зараз із моєю мамою все добре. Величезна подяка Коновалову Єгору Сергійовичу.

ЄгорГДата: Середа, 29.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 4
Рядовий
Для мене немає кращого нейрохірурга, ніж Коновалов Єгор Сергійович. І вам раджу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Оперував мого батька. Видалив пухлину спинного мозку. Відмінно провів досить складну операцію. З татом моїм усе гаразд. Величезна повага і подяка Коновалову Єгору Сергійовичу.

ВаляГДата: Середа, 29.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ви правду чули, про Коновалова Єгора Сергійовича. Він дійсно найкращий нейрохірург. Я звернулася до Єгора Сергійовича з сильними болями в хребті. Лікар виявив у мене кісту на хребті. Запропонував операцію. Я природно погодилася. Операцію зробив мені просто чудово. Почуваюся чудово.

СерьогаОДата: Середа, 29.05.2024, 03:00 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я вам теж раджу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Чудова людина і дуже грамотний нейрохірург. Видаляв мені грижі міжхребцевих дисків хребта. Зробив усе супер. Тепер у мене почалося нове життя, без болю і нервів. Велике спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.

АняЛДата: Середа, 29.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я особисто знайома з Коноваловим Єгором Сергійовичем. Прекрасний нейрохірург. Оперував мене, прибрав защемлення трійчастого нерва на обличчі. Відмінно провів операцію. У мене все пройшло. Я стала сама собою. Величезна подяка і повага Коновалову Єгору Сергійовичу.

РомаЛДата: Середа, 29.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 8
Рядовий
Ідіть сміливо до Коновалова Єгора Сергійовича, він вам допоможе. Це точно. Мене прооперував після черепно-мозкової травми. Відмінно зробив операцію. Завдяки знанням і практиці Коновалова Єгора Сергійовича, я живу нормальним життям. Величезне спасибі Єгору Сергійовичу.

ЖанаЕДата: Середа, 29.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 9
Рядовий
Якби не Коновалов Єгор Сергійович, я навіть і думати боюся, що було б із моїм татом. У тата був важкий інсульт, потрібна була терміново операція. Єгор Сергійович провів операцію в екстреному порядку. Прекрасно зробив операцію. З татом усе добре. Безмежна подяка Коновалову Єгору Сергійовичу.

АлікБДата: Середа, 29.05.2024, 03:02 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я вам теж пораджу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Він дуже хороший нейрохірург. Я вже дуже давно страждав на епілепсію, але останнім часом напади почастішали в рази. Я звернувся до Коновалова Єгора Сергійовича по допомогу. Єгор Сергійович провів успішно операцію. Напади припинилися повністю. Найкращий нейрохірург.

КеріГДата: Середа, 29.05.2024, 03:02 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дякую всім за допомогу. Одразу хочу попросити вас дати мені номер телефону лікаря і дані, де конкретно працює Коновалов Єгор Сергійович. Мені треба буде заздалегідь домовитися про консультацію. Ще раз спасибі всім.

КсюшаКДата: Середа, 29.05.2024, 03:02 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я вам із великим задоволенням, даю всі дані які знаю. Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович працює у відділенні нейрохірургії в Одеській обласній клінічній лікарні на вулиці Академіка Заболотного 26/32. Ця лікарня на селищі Котовського. Телефон 0949499601. Телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: