Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович відгуки
|
|
МишаК | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:51 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович відгуки
У мого батька пухлина головного мозку. Потрібен дуже хороший нейрохірург, щоб зробити операцію. Мені радять звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Що ви можете сказати про цього фахівця?
|
|
| |
МіленаЗ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:52 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моїй мамі робив операцію з видалення пухлини спинного мозку - Коновалов Єгор Сергійович. Найкращий нейрохірург у всьому місті. Прекрасно провів досить складну операцію. З мамою моєю все добре. Кращого фахівця вам не знайти.
|
|
| |
Таміла | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:53 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені прибирав кісту на хребті Коновалов Єгор Сергійович. Відмінний нейрохірург. Прекрасно провів операцію. Я чудово себе почуваю. Дуже вдячна Коновалову Єгору Сергійовичу за відмінно проведену операцію.
|
|
| |
ЄгорГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:53 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моєму батькові робив операцію найкращий нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович. Першокласно провів операцію з видалення пухлини головного мозку. Дуже пощастило, що ми звернулися саме до цього фахівця. З татом моїм усе добре. Величезна повага за професіоналізм Коновалову Єгору Сергійовичу.
|
|
| |
ОльгаШ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:53 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені видаляв грижу міжхребцевих дисків Коновалов Єгор Сергійович. Відмінний нейрохірург. Дуже обізнаний і грамотний фахівець. Прекрасно зробив операцію. Я вам рекомендую звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. Це найкращий фахівець у всій лікарні.
|
|
| |
РомаЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:54 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мене оперував після черепно-мозкової травми Коновалов Єгор Сергійович. Чудово провів складну операцію. Зі мною все чудово. Дуже вдячний Коновалову Єгору Сергійовичу за його талант нейрохірурга. Найкращий лікар.
|
|
| |
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:54 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Коновалов Єгор Сергійович позбавив мене епілепсії. Провів вдало і повністю успішно складну операцію. Тепер у мене почалося нове і дуже хороше життя. Низький уклін і подяка нейрохірургу Коновалову Єгору Сергійовичу.
|
|
| |
НадяГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:55 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мою маму після важкого інсульту оперував нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович. В екстреному порядку провів операцію. Відмінно зробив операцію. Врятував мамі моє життя. Ви можете сміливо довірити свого тата Коновалову Єгору Сергійовичу. Це професіонал із великої літери.
|
|
| |
СерьогаО | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:55 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене було защемлення трійчастого нерва на обличчі. Мене взагалі ніхто не впізнавав. Вигляд був просто жахливий. Я звернувся по допомогу до Коновалова Єгора Сергійовича. Найкращий лікар. Провів вдало і добре операцію. Тепер у мене повний порядок з обличчям. Велике спасибі Коновалову Єгору Сергійовичу.
|
|
| |
АлікБ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:56 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мене по швидкій допомозі доставили в лікарню. Мене оперував Коновалов Єгор Сергійович. У мене була травма хребта. Операція пройшла без проблем. Єгор Сергійович відмінно все зробив. Це талановитий нейрохірург. Чудовий фахівець. Я вам рекомендую звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича.
|
|
| |
ЄвгенД | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:56 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу звернутися до Коновалова Єгора Сергійовича. У мене сильні болі в хребті. Напишіть, будь ласка, в якій лікарні працює Коновалов Єгор Сергійович.
|
|
| |
МишаК | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:56 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Після ваших відповідей, я вважаю що я можу сміливо довірити свого тата Коновалову Єгору Сергійовичу. Вам усім велике спасибі. Прошу вас написати мені всі дані лікаря і обов'язково номер телефону. Дякую.
|
|
| |
НадяГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:57 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Нейрохірург Коновалов Єгор Сергійович працює у відділенні нейрохірургії в Одеській обласній клінічній лікарні на Селищі Котовського. Телефон лікаря 0949499601.
|
|
| |