Дмитренко Алла Михайлівна Одеса відгуки
|
|
sarra68 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дмитренко Алла Михайлівна Одеса відгуки
Хто стикався з дерматологом Дмитренко Аллою Михайлівною. як вам цей лікар. Варто звертатися? Вона вирішила вашу проблему?
|
|
| |
Мія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені лікарка сподобалася. Алла Михайлівна змогла вирішити мою проблему з висипом на обличчі. Можу її сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Ніколь | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:48 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Можу сказати, що після місяця лікування мені стало легше - екзема на руках потихеньку минає. Сподобалося також, як легко взяли кров на аналізи, які потрібно було здати, щоб чіткіше зрозуміти курс лікування. Сміливо йдіть до Алли Михайлівни, вона допоможе!
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:48 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я ходила на прийом до Дмитренко Алли Михайлівни - дуже хороший фахівець. Пояснила, що можна зробити в моїй ситуації, результати аналізів детально розшифрувала, дала рекомендації щодо лікування і вилікувала.
|
|
| |
Злата | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:48 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дмитренко Алла Михайлівна під час мого звернення дуже нам допомогла, розв'язали проблему зі шкірою в дитини буквально за кілька днів. Після початку приймання ліків і процедур майже одразу минуло почервоніння, донька перестала свербіти і плакати. Дуже вдячна лікарці, яка швидко і правильно поставила діагноз і вжила заходів для усунення нашої проблеми.
|
|
| |
ArrinA | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:49 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж можу сказати за Дмитренко Аллу Михайлівну, що це чудовий лікар-дерматолог. На першому прийомі було поставлено правильний діагноз і призначено необхідне лікування. У лікаря свої дієвий метод лікування. Рекомендую.
|
|
| |
Майя5 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:49 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відвідала лікаря-дерматолога Дмитренко Аллу Михайлівну. Прийшла з проблемою - екзема на правій руці. Користувалася різними засобами, ходила по лікарях, як підсумок - тільки тимчасове полегшення, потім все по новому. Сподобалося, що лікар спочатку призначила додаткові аналізи, не стала говорити про те, що потрібно купувати дорогі ліки - спочатку потрібно з'ясувати причину. Після виявлення причини виявилося, що частина проблеми пов'язана з кишечником, додатково я ще проходжу лікування в гастроентеролога. Сподіваюся, що вдасться побороти мою хворобу повністю, зрушення вже є.
|
|
| |
Раїса | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:49 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Алла Михайлівна допомогла мені вирішити проблеми, з якими я мала нещастя прожити довгі роки. Лікувалася різними способами, але проблема поверталася. Мені знадобилося пройти ретельне обстеження, але натомість мені вона детально пояснила суть моєї проблеми і нарешті отримати відповіді на свої запитання. Рекомендую: дуже грамотна лікарка!
|
|
| |
Віола | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:49 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Можу сміливо рекомендувати іншим людям цього дерматолога. Мені Алла Михайлівна швидко поставила діагноз, довелося всього кілька аналізів здати, і все підтвердилося. Лікування вона мені призначила розумне, шкіра швидко стала приходити в норму і зараз вже повністю очистилася.
|
|
| |
Харитина | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:50 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Особистий контакт Алли Михайлівни можете дати, дуже потрібна консультація?
|
|
| |
Майя5 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:50 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Телефонуйте та домовляйтеся - 0679049003
|
|
| |
sarra68 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:50 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую, що не залишилися осторонь і відповіли на моє запитання. Обов'язково проконсультуюся з Аллою Михайлівною.
|
|
| |