Дмитренко Алла Михайлівна відгуки
|
|
Gorshkova | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дмитренко Алла Михайлівна відгуки
Дівчата, у мене на тілі з'явився незрозумілий висип по всьому тілу, в одному місці з'являється, в іншому зникає. Була вже у двох дерматологів, результат - 0. Зараз порекомендували Дмитренко А.М., що можете про неї сказати? Хто в неї лікувався, які були результати?
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Алла Михайлівна - професіонал своєї справи. Вилікувала мене, коли інші лікарі відмовлялися від мене. Чуйна, добра, обізнана лікарка. Можу сміливо її рекомендувати!
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене стала шкіра лущиться сильно, я не зрозуміла, через що це могло статися, але про всяк випадок звернулася до дерматолога. Алла Михайлівна мене заспокоїла, прописала лікування, і результат я побачила вже дуже скоро. Роблю висновок, що лікарка в усьому мала рацію і в призначеннях теж не припустилася помилок. Це обнадіює, все-таки є справжні лікарі, для яких важливо допомогти людині, а не заробити побільше грошей.
|
|
| |
Ассоль | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Усі знають, що таке акне... Зверталася в різні клініки, але результатів не було. Мені порадили звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Скажу відверто, кваліфікований лікар! Завдяки призначеному лікуванню стан шкіри покращився. У мене минули прищі, шкіра має здоровий вигляд!
|
|
| |
Фредеріка | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чудова лікарка. Діагноз поставила швидко і правильно. Дбає про пацієнтів. У майбутньому буду звертатися тільки до Алли Михайлівни, якщо виникнуть проблеми за її спеціалізацією!
|
|
| |
Голікова | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не вперше звертаюся до лікаря Дмитренка, як до висококваліфікованого фахівця з дерматології. У дитини досить швидко вилікували акне. Я сама багато років мучилася з проблемою вростання нігтя на нозі. За півроку ця проблема зникла. Дуже доброзичливий і чуйний лікар.
|
|
| |
Жансая | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкращий лікар! Врятувала мене від хвороби. Яка мучила багато років. Інші лікарі розводили руками. А Алла Дмитрівна взяла й вилікувала. Без зайвих витрат. Непотрібних аналізів і проблем. Рекомендую всім! От би всі лікарі були такими!
|
|
| |
Анеліса | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати адресу де приймає Алла Михайлівна?
|
|
| |
Фредеріка | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| МЦ «Про Медікал Гарант» на Обсерваторному провулку, 2/6, Алла Михайлівна приймає тільки за попереднім записом.
|
|
| |
moolly | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися?
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0679049003 - Дмитренко Алла Михайлівна.
|
|
| |
NINA33 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Таких лікарів, як Алла Михайлівна, пошукати треба! Зверталася до неї неодноразово з різними шкірними проблемами, все проходило швидко і без жодних наслідків! Усім раджу!
|
|
| |