menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дмитренко Алла Михайлівна відгуки
GorshkovaДата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дмитренко Алла Михайлівна відгуки

Дівчата, у мене на тілі з'явився незрозумілий висип по всьому тілу, в одному місці з'являється, в іншому зникає. Була вже у двох дерматологів, результат - 0. Зараз порекомендували Дмитренко А.М., що можете про неї сказати? Хто в неї лікувався, які були результати?

zlatayaKarinaДата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Алла Михайлівна - професіонал своєї справи. Вилікувала мене, коли інші лікарі відмовлялися від мене. Чуйна, добра, обізнана лікарка. Можу сміливо її рекомендувати!

TsvetanaДата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 3
Рядовий
У мене стала шкіра лущиться сильно, я не зрозуміла, через що це могло статися, але про всяк випадок звернулася до дерматолога. Алла Михайлівна мене заспокоїла, прописала лікування, і результат я побачила вже дуже скоро. Роблю висновок, що лікарка в усьому мала рацію і в призначеннях теж не припустилася помилок. Це обнадіює, все-таки є справжні лікарі, для яких важливо допомогти людині, а не заробити побільше грошей.

АссольДата: Середа, 29.05.2024, 02:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Усі знають, що таке акне... Зверталася в різні клініки, але результатів не було. Мені порадили звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Скажу відверто, кваліфікований лікар! Завдяки призначеному лікуванню стан шкіри покращився. У мене минули прищі, шкіра має здоровий вигляд!

ФредерікаДата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 5
Рядовий
Чудова лікарка. Діагноз поставила швидко і правильно. Дбає про пацієнтів. У майбутньому буду звертатися тільки до Алли Михайлівни, якщо виникнуть проблеми за її спеціалізацією!

ГоліковаДата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 6
Рядовий
Не вперше звертаюся до лікаря Дмитренка, як до висококваліфікованого фахівця з дерматології. У дитини досить швидко вилікували акне. Я сама багато років мучилася з проблемою вростання нігтя на нозі. За півроку ця проблема зникла.  Дуже доброзичливий і чуйний лікар.

ЖансаяДата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 7
Рядовий
Найкращий лікар! Врятувала мене від хвороби. Яка мучила багато років. Інші лікарі розводили руками. А Алла Дмитрівна взяла й вилікувала. Без зайвих витрат. Непотрібних аналізів і проблем. Рекомендую всім! От би всі лікарі були такими!

АнелісаДата: Середа, 29.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати адресу де приймає Алла Михайлівна?

ФредерікаДата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 9
Рядовий
МЦ «Про Медікал Гарант» на Обсерваторному провулку, 2/6, Алла Михайлівна приймає тільки за попереднім записом.

moollyДата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися?

zlatayaKarinaДата: Середа, 29.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 11
Рядовий
0679049003 - Дмитренко Алла Михайлівна.

NINA33Дата: Середа, 29.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 12
Рядовий
Таких лікарів, як Алла Михайлівна, пошукати треба! Зверталася до неї неодноразово з різними шкірними проблемами, все проходило швидко і без жодних наслідків! Усім раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: