Дмитренко Алла Одеса відгуки
|
|
Феба | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дмитренко Алла Одеса відгуки
Підкажіть Ви зверталися до дерматолога Дмитренко Алли з екземою і які були результати. Змогла вона вам допомогти і яка думка у вас склалася про лікаря?
|
|
| |
Омеляна | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я лікувала екзему в Алли Михайлівни, залишилася задоволена. З нею ми змогли перемогти цю підступну хворобу, рецидивів не було. сміливо можу рекомендувати лікаря!
|
|
| |
katerinn1 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мою проблемну шкіру допомогла вилікувати саме Дмитренко. Від самого початку мені сподобалася, насамперед ставленням, давно не бачила, щоб так уважно і з турботою ставилися. А потім уже переконалася, що й професійні якості в Алли Михайлівни на висоті. Стан шкіри зараз значно кращий. Моїй радості немає меж! Скільки я боролася з прищами, нічого не допомагало, тепер приємно в дзеркало подивитися.
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я проходила комплексне повне лікування під контролем цього дерматолога. Дуже хороший фахівець. З діагностикою та підбором правильного лікування впоралася бездоганно.
|
|
| |
Хлоя1983 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проходила лікування у дерматолога Дмитренко Алли Михайлівни. Прекрасний, компетентний, уважний і добрий лікар. Усі призначення допомогли розв'язати мою проблему, і всі процедури були виконані професійно. З моєю екземою впоралися на ура!!!
|
|
| |
Беатріса | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Кілька років тому Алла Михайлівна допомогла мені впоратися з сильним загостренням атопічного дерматиту, домогтися стійкої ремісії, а останнім часом призначає ефективне лікування моїм дітям. Були з маленькою донькою на прийомі, призначений курс лікування вже демонструє хороші результати. Екзема відступає.
|
|
| |
Зуева | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Алла Михайлівна за один прийом правильно встановила діагноз і підібрала ефективне лікування. Таким чином вже за тиждень лікування була позитивна динаміка і моя проблема була вирішена. Рекомендую!
|
|
| |
Глафіра456 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Алла Михайлівна діагностувала в мене дерматит, лікувала спеціальними мазями, таблетками, склала для мене дієту, якої я досі дотримуюся. У результаті шкіра практично повністю очистилася! Ідіть до неї і не пошкодуєте!
|
|
| |
Galochkka | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, потрібна консультація Алли Михайлівни, дайте номер телефону?
|
|
| |
Хлоя1983 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тримайте - 0679049003.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:43 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Приємна, компетентна лікарка, яка не нав'язує свої послуги, і зацікавлена в результаті вашого лікування. Після візиту залишилися тільки хороші враження. Усім рекомендую.
|
|
| |