Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна відгуки
|
|
ЛяляГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:35 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна відгуки
Я хочу повести на консультацію до дерматолога Дмитренко Алли Михайлівни свою дочку - підлітка. Як ви вважаєте, це хороший фахівець?
|
|
| |
ВандаІ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:35 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я залишилася дуже задоволена результатом лікування Дмитренко Алли Михайлівни. Мене лікарка вилікувала від алергічного дерматиту. Знайшла причину алергії та прибрала повністю проблему. Дуже обізнаний і хороший дерматолог.
|
|
| |
КоляН | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мене вилікувала від рожевого лишаю - Дмитренко Алла Михайлівна. Відмінний дерматолог. Рекомендую вам звернутися до цього фахівця. Дуже приємна і позитивна жінка. Найкращий професіонал.
|
|
| |
ЛесяГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| До дерматолога Дмитренко Алли Михайлівни я водила на лікування свою доньку. У дитини почався перехідний період і природно з'явилися проблеми зі шкірою обличчя. Мені і доньці відразу дуже сподобалася Алла Михайлівна. Прекрасна людина і чудовий фахівець. Досить швидко Алла Михайлівна позбавила мою доньку висипань на обличчі.
|
|
| |
ЮраБ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дмитренко Алла Михайлівна дуже хороший дерматолог. Мене вилікувала від стрептодермії. Одразу поставила правильний діагноз і призначила ефективне лікування. Дуже задоволений результатом лікування дерматолога Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Дмитренко Алли Михайлівни я прийшла на прийом із немовлям. У доньки з'явилися незрозумілі висипання на шкірі. Алла Михайлівна дуже швидко позбавила мою доньку від алергічного характеру дерматиту. Дуже задоволена лікарем Дмитренко Аллою Михайлівною. Чудовий лікар.
|
|
| |
АлікБ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дмитренко Алла Михайлівна - першокласний дерматолог. Сміливо можете звертатися до Алли Михайлівни по допомогу. Мене вилікувала від лишаю. Призначила відмінні ліки. Результат був уже з першого дня прийому ліків.
|
|
| |
АдаЛ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мою сестру вилікувала від вугрового висипу - Дмитренко Алла Михайлівна. Чудовий фахівець. Сестру мою тепер не впізнати. Дуже задоволені результатом роботи Дмитренко Алли Михайлівни. Звертайтеся сміливо до цього фахівця.
|
|
| |
МишаК | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так Дмитренко Алла Михайлівна відмінний дерматолог. Мене позбавила грибкової патології шкіри та нігтів. Дуже задоволений знаннями та професіоналізмом Дмитренко Алли Михайлівни. До цього лікаря я вам рекомендую звертатися по допомогу.
|
|
| |
МілаД | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені Дмитренко Алла Михайлівна видалила хірургічним шляхом два фурункули. Навіть сліду не залишилося. Не сумнівайтеся, сміливо звертайтеся до Дмитренко Алли Михайлівни. Вона дійсно найкращий дерматолог.
|
|
| |
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу повести на прийом до Дмитренко Алли Михайлівни свого сина. У дитини підлітковий період. Напишіть мені де веде прийом дерматолог. Дякую.
|
|
| |
ЛяляГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Правильно мені порадили звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Вас хочу попросити написати мені номер телефону лікаря. Усім величезне спасибі.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відразу відповім усім. Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна приймає в клініці «Про Медікал Гарант» на Обсерваторному провулку, 2/6. Телефон лікаря 0679049003. Телефонуйте і записуйтеся на прийом.
|
|
| |