menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чайка Михайло Олександрович Одеса відгуки
АрсеніяДата: Середа, 29.05.2024, 02:29 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чайка Михайло Олександрович Одеса відгуки

Добрий день! Підкажіть, хто проходив лікування у Чайки Михайла Олександровича, який результат вашого лікування і чи варто до нього звертатися?

ТанюхаДата: Середа, 29.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 2
Сержант
Арсенія, однозначно варто, хороший лікар. Зверталася з приводу вен на нижніх кінцівках, що проявилися.  Михайло Олександрович провів огляд, УЗД, усе прокоментував, пояснив, відповів на запитання. Запропонував провести операцію лазером на двох венах однієї ноги, в іншому порадив підтримуючу терапію. Операція пройшла успішно, ходити змогла відразу, відновлення проходило швидко.

NINA33Дата: Середа, 29.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Чудовий, грамотний фахівець, легко спілкуватися, і рука легка. Контроль післяопераційного стану. Справжній лікар!

АссольДата: Середа, 29.05.2024, 02:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Після пологів сильніше відчувала болі та судоми в ногах, збільшені вени, не могла багато часу перебувати на ногах, грати з дітьми. Рік пішов для того, щоб знайти професійного лікаря. І ось удача - знайшла Михайла Олександровича. Що мені найбільше сподобалося на прийомі в лікаря - це доброзичливість, уважність і докладне пояснення того, як відбуватиметься подальше моє лікування.

52StellaДата: Середа, 29.05.2024, 02:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
Завдяки високому професіоналізму Михайла Олександровича, операція пройшла успішно. Турбота, увага, постійне спостереження за хворим, щире занепокоєння за його самопочуття просто захоплюють. Лікар найвищого рівня, професіонал своєї справи із золотими руками. Мої найкращі рекомендації!

КсенаДата: Середа, 29.05.2024, 02:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
У січні місяці зробила лазерне лікування варикозної хвороби за один день у Михайла Олександровича, на лівій нозі. Одразу після операції з невеликими обмеженнями і з дотриманням рекомендацій, повернулася до звичайного ритму життя. Тільки без тяжкості й болю в нозі.  Рекомендую!

варламіяДата: Середа, 29.05.2024, 02:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цього фахівця відзначаю в кращий бік і хочу, щоб усі фахівці, які працюють у цьому напрямі, вийшли на той самий рівень і професіоналізм, доктор Чайка.

ЗвягінцеваДата: Середа, 29.05.2024, 02:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Рекомендую звертатися за лікуванням до Михайла Чайки, як фахівця високого рівня, який може допомогти позбутися проблеми з варикозом. Як результат - у вас будуть красиві ніжки, як тепер у мене.

Глафіра456Дата: Середа, 29.05.2024, 02:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
У наш час дуже складно знайти лікаря, якому можна довіритися і знати, що тебе не обдурять і не полюватимуть за твоїм гаманцем.  Михайло Чайка дуже уважний, грамотний і справді професіонал своєї справи. Його можу сміливо рекомендувати!

Kalinskaya86Дата: Середа, 29.05.2024, 02:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дівчата, ось ви лікувалися у Михайла Чайки, дайте, будь ласка, його номер телефону.

ЗвягінцеваДата: Середа, 29.05.2024, 02:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
Даю із задоволенням, тому що хороший фахівець - 0976447223.

АїшаДата: Середа, 29.05.2024, 02:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
Михайло Чайка - досвідчений і приємний лікар, ретельно провів огляд, одразу зробили УЗД вен ніг. Усе детально пояснив, розповів, дав рекомендації, поради. Виконую його рекомендації і вже набагато легше, менше тяжкості та болю в ногах! Однозначно рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: