Чайка Михайло Олександрович відгуки
|
|
Шура | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Михайло Олександрович відгуки
Порекомендували б звернутися з варикозним розширенням вен до лікаря Чайки М.А. Якщо ви лікувалися у нього, який результат вашого лікування?
|
|
| |
yunooona | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Шура, це чудовий, кваліфікований лікар. Боялася дуже, але Михайло Олександрович зміг знайти контакт, заспокоїти і переконати, що немає нічого страшного. Сподобалося, що підійшов комплексно. Виявив причину проблеми і вирішив її, провів операцію, призначив консервативне лікування і дав інструкції щодо запобігання подібного в майбутньому. Вдячність не передати словами і вам раджу не прогадаєте!
|
|
| |
Іраїда | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:25 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я невимовно рада, що мені вдалося розв'язати проблему варикозу на ногах, яка турбувала мене останніми роками, і ще більше задоволення я отримала від того, що цим займався саме Чайка Михайло Олександрович. Детальний опис кожного етапу роботи, грамотне консультування з питань, що цікавлять, професіоналізм і легкість у спілкуванні - всі ці якості, які Михайло Алесандрович вміло поєднує в собі. Операція пройшла безболісно!
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже сподобався лікар Чайка М.А! Спеціаліст із достатнім досвідом практичної роботи, я такого вже давно шукала. М'яка і приємна людина, яка вміє заспокоїти. Пояснює доступно, розповідає, відповідає на запитання так, щоб усе було зрозуміло. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Віола | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:26 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Була на лазерному видаленні вени в МКЛ №10. Операцію лазером провів хірург Чайка М.А.. Усе пройшло швидко, безболісно. Після процедури одразу повертаєшся до звичного способу життя. Не очікувала такого результату.
|
|
| |
violetta77 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Неймовірно рада, що зверталася саме до цього фахівця за наполяганням своєї подруги! Взагалі не вірила, що так легко, безболісно і без будь-яких слідів можна позбутися цих потворних вен! Усім раджу цього лікаря.
|
|
| |
evangelina95 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вирішити проблему варикозної хвороби для жінки особливо важливо і потрібно. Мені здавалося, що з моїми ногами це неможливо. Михайло Чайка - чудовий лікар, професіонал, чуйна і чуйна людина. Зробив неможливе. Після лазерного лікування нога має зовсім інший вигляд! Дуже йому вдячна і тепер усім рекомендую!
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:27 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була на прийомі в Чайки Михайла Олександровича з приводу тяжкості та болю в ногах. Виконав УЗД вен, сказав, що в мене варикозна хвороба, але оперувати не потрібно і призначив лікування. Через тиждень після призначеного лікування стало набагато краще, ноги тепер не турбують. Рекомендую.
|
|
| |
Петрина | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже хочу проконсультуватися з лікарем Чайкою, дайте будь ласка номер телефону?
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 0976447223 - Михайло Олександрович.
|
|
| |
Шура | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:29 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже вдячна всім за поради. Буду лікуватися у Чайки Михайла Олександровича!
|
|
| |