Чайка Михайло Одеса відгуки
|
|
Софія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Михайло Одеса відгуки
Всім здраствуйте! Цікавлять відгуки реальні про судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича. Хто у нього оперувався дайте пораду. Як пройшла операція і відновлення.
|
|
| |
Матильдаа | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Софія, я оперувалася у лікаря Чайки. Маючи в анамнезі дуже непросте захворювання, довго не наважувалася на операцію в частині флебології. Після відвідин консультації Михайла Олександровича зрозуміла, що потрапила до фахівця, якому можу довіритися. Сьогодні два тижні після операції. Хочу сказати, що результат перевершив усі мої очікування. Рекомендую всім.
|
|
| |
Лілія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернулися до лікаря Чайки Михайла Олександровича за рекомендацією знайомих, ще у 2019 році. По теперішній час користуємося послугами цього лікаря в істинному сенсі цього слова. Спочатку призначив правильне лікування, знайшов підхід до непростого пацієнта. Тепер, якщо в колі знайомих виникають проблеми із судинами ніг, рекомендуємо доктора Чайку. Професіонал і справжній лікар.
|
|
| |
Федора | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернулася до Михайла Олександровича з такою проблемою, як розширена вена на нозі в ділянці гомілки. По-перше, лікар дуже делікатна і тактовна людина. Михайло Олександрович уважно провів обстеження, з'ясував причину, запропонував найефективніший у моєму випадку метод лікування. Днями він успішно виконав мені комбіновану операцію, за що я дуже йому вдячна. Талановитий, захоплений своєю справою, уважний, тактовний лікар, по-моєму це найкращі рекомендації.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Михайло Олександрович - чудовий лікар! Одного разу порадили його мені, тепер я раджу вам: якщо вам потрібен уважний лікар, який вирішить вашу проблему «від і до» - вам однозначно на прийом до цього фахівця! Була проблема з варикозним розширенням вен на лівій нозі: консультація, УЗД, план лікування - все зайняло рівно стільки часу, скільки необхідно для досягнення максимально якісного результату. Дуже сподобалася повна залученість лікаря в проблему. У підсумку зробили склеротерапію вен лівої ноги, дотримувалася всіх рекомендацій - через рік проблема не повернулася.
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Дізналася про Михайла Олександровича від знайомої, яка в нього оперувала вени. Тепер без сумнівів буду радити його своїм друзям зі схожими проблемами.
|
|
| |
Владлена | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть, у якій лікарні оперує Михайло Олександрович?
|
|
| |
Лілія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У МКЛ №10 на Маршала Малиновського 61а.
|
|
| |
Алікаа | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 2 роки тому Михайло Олександрович робили мені операцію на 2 ногах. Результатом дуже задоволена. Нічого не турбує і жодних помітних слідів. Рекомендую!
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Контактний номер телефону Михайла Олександровича є?
|
|
| |
Ніккі | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Так, є - 0976447223.
|
|
| |
Лолія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Високого рівня професіонал. Відрізняється не тільки знанням своєї справи, а також культурою спілкування, вміє слухати пацієнтів. Усе лікування доводить до кінця.
|
|
| |