menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чайка Михайло Одеса відгуки
СофіяДата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чайка Михайло Одеса відгуки

Всім здраствуйте! Цікавлять відгуки реальні про судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича. Хто у нього оперувався дайте пораду. Як пройшла операція і відновлення.

МатильдааДата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Софія, я оперувалася у лікаря Чайки. Маючи в анамнезі дуже непросте захворювання, довго не наважувалася на операцію в частині флебології. Після відвідин консультації Михайла Олександровича зрозуміла, що потрапила до фахівця, якому можу довіритися. Сьогодні два тижні після операції. Хочу сказати, що результат перевершив усі мої очікування.  Рекомендую всім.

ЛіліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 3
Рядовий
Звернулися до лікаря Чайки Михайла Олександровича за рекомендацією знайомих, ще у 2019 році. По теперішній час користуємося послугами цього лікаря в істинному сенсі цього слова. Спочатку призначив правильне лікування, знайшов підхід до непростого пацієнта. Тепер, якщо в колі знайомих виникають проблеми із судинами ніг, рекомендуємо доктора Чайку. Професіонал і справжній лікар.

ФедораДата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернулася до Михайла Олександровича з такою проблемою, як розширена вена на нозі в ділянці гомілки. По-перше, лікар дуже делікатна і тактовна людина.  Михайло Олександрович уважно провів обстеження, з'ясував причину, запропонував найефективніший у моєму випадку метод лікування. Днями він успішно виконав мені комбіновану операцію, за що я дуже йому вдячна. Талановитий, захоплений своєю справою, уважний, тактовний лікар, по-моєму це найкращі рекомендації.

НіккіДата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 5
Сержант
Михайло Олександрович - чудовий лікар! Одного разу порадили його мені, тепер я раджу вам: якщо вам потрібен уважний лікар, який вирішить вашу проблему «від і до» - вам однозначно на прийом до цього фахівця! Була проблема з варикозним розширенням вен на лівій нозі: консультація, УЗД, план лікування - все зайняло рівно стільки часу, скільки необхідно для досягнення максимально якісного результату. Дуже сподобалася повна залученість лікаря в проблему. У підсумку зробили склеротерапію вен лівої ноги, дотримувалася всіх рекомендацій - через рік проблема не повернулася.

73zhasmineДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже хороший лікар! Дізналася про Михайла Олександровича від знайомої, яка в нього оперувала вени. Тепер без сумнівів буду радити його своїм друзям зі схожими проблемами.

ВладленаДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 7
Сержант
Підкажіть, у якій лікарні оперує Михайло Олександрович?

ЛіліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 8
Рядовий
У МКЛ №10 на Маршала Малиновського 61а.

АлікааДата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 9
Рядовий
2 роки тому Михайло Олександрович робили мені операцію на 2 ногах. Результатом дуже задоволена. Нічого не турбує і жодних помітних слідів. Рекомендую!

3Карина3Дата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Контактний номер телефону Михайла Олександровича є?

НіккіДата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 11
Сержант
Так, є - 0976447223.

ЛоліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 12
Рядовий
Високого рівня професіонал. Відрізняється не тільки знанням своєї справи, а також культурою спілкування, вміє слухати пацієнтів. Усе лікування доводить до кінця.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: