menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чайка Михайло Одеса відгуки
СофіяДата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чайка Михайло Одеса відгуки

Всім здраствуйте! Цікавлять відгуки реальні про судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича. Хто у нього оперувався дайте пораду. Як пройшла операція і відновлення.

ЛіліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Звернулися до лікаря Чайки Михайла Олександровича за рекомендацією знайомих, ще у 2019 році. По теперішній час користуємося послугами цього лікаря в істинному сенсі цього слова. Спочатку призначив правильне лікування, знайшов підхід до непростого пацієнта. Тепер, якщо в колі знайомих виникають проблеми із судинами ніг, рекомендуємо доктора Чайку. Професіонал і справжній лікар.

ФедораДата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 3
Рядовий
Звернулася до Михайла Олександровича з такою проблемою, як розширена вена на нозі в ділянці гомілки. По-перше, лікар дуже делікатна і тактовна людина.  Михайло Олександрович уважно провів обстеження, з'ясував причину, запропонував найефективніший у моєму випадку метод лікування. Днями він успішно виконав мені комбіновану операцію, за що я дуже йому вдячна. Талановитий, захоплений своєю справою, уважний, тактовний лікар, по-моєму це найкращі рекомендації.

НіккіДата: Середа, 29.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 4
Сержант
Михайло Олександрович - чудовий лікар! Одного разу порадили його мені, тепер я раджу вам: якщо вам потрібен уважний лікар, який вирішить вашу проблему «від і до» - вам однозначно на прийом до цього фахівця! Була проблема з варикозним розширенням вен на лівій нозі: консультація, УЗД, план лікування - все зайняло рівно стільки часу, скільки необхідно для досягнення максимально якісного результату. Дуже сподобалася повна залученість лікаря в проблему. У підсумку зробили склеротерапію вен лівої ноги, дотримувалася всіх рекомендацій - через рік проблема не повернулася.

73zhasmineДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже хороший лікар! Дізналася про Михайла Олександровича від знайомої, яка в нього оперувала вени. Тепер без сумнівів буду радити його своїм друзям зі схожими проблемами.

ВладленаДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 6
Сержант
Підкажіть, у якій лікарні оперує Михайло Олександрович?

ЛіліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:22 | Повідомлення # 7
Рядовий
У МКЛ №10 на Маршала Малиновського 61а.

АлікааДата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 8
Рядовий
2 роки тому Михайло Олександрович робили мені операцію на 2 ногах. Результатом дуже задоволена. Нічого не турбує і жодних помітних слідів. Рекомендую!

3Карина3Дата: Середа, 29.05.2024, 02:23 | Повідомлення # 9
Рядовий
Контактний номер телефону Михайла Олександровича є?

НіккіДата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 10
Сержант
Так, є - 0976447223.

ЛоліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:24 | Повідомлення # 11
Рядовий
Високого рівня професіонал. Відрізняється не тільки знанням своєї справи, а також культурою спілкування, вміє слухати пацієнтів. Усе лікування доводить до кінця.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: