menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки
nadyafadeevaДата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки

Добрий день! Можете порекомендувати флеболога Залевського Дмитра Михайловича.  Дуже, дуже потрібно. Чекаю ваших відповідей. Заздалегідь дякую.

ЄвсеяДата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спостерігаюся у лікаря близько 3-х років, звернулася під час першої вагітності з проблемою, з'явився варикоз, судинні сіточки і капіляри. Спостерігали і в другу.  Дмитром Михайловичем задоволена, все чітко. Призначення своєчасні, контроль УЗД робили, препарати призначені. Відповідає на всі запитання. Ходила і до інших фахівців, є з чим порівняти, але довіряю своє здоров'я тільки цьому фахівцеві.

аріеліяДата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 3
Рядовий
Залевський Дмитро Михайлович фахівець з великої літери. Усе по справі. Хороший діагност. Провів мені обстеження швидко і професійно. Рекомендую цього лікаря до відвідування.

peach7natalyДата: Середа, 29.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернулася з проблемою «важких ніг», інші лікарі говорили, що проблема в лімфовузлах.  Дмитро Михайлович відразу визначив, що з ногами, потім це підтвердило і УЗД. Після УЗД картина стала яснішою. Прописав препарати і компресію, сказав, як правильно підтримувати цю проблему. Рекомендую, надав неоціненну допомогу.

ЛінараДата: Середа, 29.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже сподобалася робота судинного хірурга Залевського Дмитра Михайловича. Професійно все зробив, усе пояснив, дав рекомендації. Уважний лікар.

Ksuha61Дата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернулася з варикозною хворобою, прийом і план лікування було складено в найкоротші терміни, операція тривала недовго, після неї можна повертатися до звичного життя з невеликими обмеженнями. Лікар чудовий!

УстиньяДата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 7
Рядовий
Сподобалося спілкування з лікарем. Усе пояснив доступно і зрозуміло. Під час самої операції попереджав про майбутні маніпуляції. Протягом усього часу операції, і до, і після неї було враження, що твоє здоров'я в найнадійніших руках. Дмитро Михайлович завжди на позитиві, це допомагає не нервувати і налаштовуватися на сприятливий результат.

MalinamilenaДата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
У Залевського Дмитра Михайловича я була вже не один раз. Робила в нього операцію. У мене про цього фахівця тільки найпозитивніші враження.

ШакіраДата: Середа, 29.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дмитро Михайлович - лікар хороший, мені допоміг впоратися з моєю проблемою. За це мені б хотілося від душі йому подякувати. На мій погляд, це дуже професійний і компетентний лікар, який ще до того ж не обділений особистими якостями.

ЕлізаДата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете поділитися контактами цього флеболога?

Ksuha61Дата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Так, тримайте - 0971039911.

nadyafadeevaДата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 12
Сержант
Вдячна всім, що відгукнулися на моє прохання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: