Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки
|
|
nadyafadeeva | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки
Добрий день! Можете порекомендувати флеболога Залевського Дмитра Михайловича. Дуже, дуже потрібно. Чекаю ваших відповідей. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Євсея | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Спостерігаюся у лікаря близько 3-х років, звернулася під час першої вагітності з проблемою, з'явився варикоз, судинні сіточки і капіляри. Спостерігали і в другу. Дмитром Михайловичем задоволена, все чітко. Призначення своєчасні, контроль УЗД робили, препарати призначені. Відповідає на всі запитання. Ходила і до інших фахівців, є з чим порівняти, але довіряю своє здоров'я тільки цьому фахівцеві.
|
|
| |
аріелія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Залевський Дмитро Михайлович фахівець з великої літери. Усе по справі. Хороший діагност. Провів мені обстеження швидко і професійно. Рекомендую цього лікаря до відвідування.
|
|
| |
peach7nataly | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернулася з проблемою «важких ніг», інші лікарі говорили, що проблема в лімфовузлах. Дмитро Михайлович відразу визначив, що з ногами, потім це підтвердило і УЗД. Після УЗД картина стала яснішою. Прописав препарати і компресію, сказав, як правильно підтримувати цю проблему. Рекомендую, надав неоціненну допомогу.
|
|
| |
Лінара | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже сподобалася робота судинного хірурга Залевського Дмитра Михайловича. Професійно все зробив, усе пояснив, дав рекомендації. Уважний лікар.
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася з варикозною хворобою, прийом і план лікування було складено в найкоротші терміни, операція тривала недовго, після неї можна повертатися до звичного життя з невеликими обмеженнями. Лікар чудовий!
|
|
| |
Устинья | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Сподобалося спілкування з лікарем. Усе пояснив доступно і зрозуміло. Під час самої операції попереджав про майбутні маніпуляції. Протягом усього часу операції, і до, і після неї було враження, що твоє здоров'я в найнадійніших руках. Дмитро Михайлович завжди на позитиві, це допомагає не нервувати і налаштовуватися на сприятливий результат.
|
|
| |
Malinamilena | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У Залевського Дмитра Михайловича я була вже не один раз. Робила в нього операцію. У мене про цього фахівця тільки найпозитивніші враження.
|
|
| |
Шакіра | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович - лікар хороший, мені допоміг впоратися з моєю проблемою. За це мені б хотілося від душі йому подякувати. На мій погляд, це дуже професійний і компетентний лікар, який ще до того ж не обділений особистими якостями.
|
|
| |
Еліза | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете поділитися контактами цього флеболога?
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Так, тримайте - 0971039911.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Вдячна всім, що відгукнулися на моє прохання.
|
|
| |