Залевський Дмитро Михайлович відгуки
|
|
Anna1998 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевський Дмитро Михайлович відгуки
Хто проходив лікування варикозу у флеболога Залевського Д.М. Поділіться своїми враженнями. Сподобався вам лікар і лікування. До якого результату ви прийшли.
|
|
| |
Ксена | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Була тільки на одному прийомі поки що, але вже зараз можу сказати, що мені все сподобалося. Дмитро Михайлович хороша, розуміюча людина. Обстеження провів добре. До того лікаря хочеться повертатися.
|
|
| |
Танюха | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Грамотний фахівець із вен. Я спостерігалася в нього у свій час, допоміг мені. Ноги стали боліти, на щастя, я вчасно звернулася, поки ще ситуація не ускладнилася. Дмитро Михайлович допоміг лікуванням. Розрахував усе правильно, вибрав ліки й дав поради. Пройшла цей курс, результат лікування позитивний, біль і скутість зникли, з'явилася приємна легкість. Із задоволенням здійснюю піші прогулянки, тепер мені це приносить лише радість.
|
|
| |
sarra68 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович компетентний, він знає що робить і завжди пояснює простою мовою, щоб і пацієнт був у курсі того, що відбувається. Мені подобається ця його манера, тому що багато лікарів взагалі практично не спілкуються з пацієнтами. А тут максимум інформації отримую. Немає жодних претензій, я довіряю Дмитру Михайловичу.
|
|
| |
Таїсія39 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя проблема з венами на ногах вимагала якнайшвидшого вирішення, далі затягувати з нею було вже не можна. Ноги в мене боліли, вени були майже постійно роздуті, доводилося ховати цю красу надійно. Я звернулася до флеболога Залевського й отримала від лікаря роз'яснення щодо свого захворювання вен і варіантів вирішення хворого питання. Дмитро Михайлович провів мені операцію, все відбулося швидко і безболісно. Я навіть вийшла з клініки на своїх двох, після дотримувалася всіх рекомендацій лікаря, і зараз уже вени не турбують. Я дуже задоволена, що вдалося впоратися з цією проблемою, яка затягнулася на роки, доклавши не такі вже й великі зусилля.
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Після спілкування з цим чудовим лікарем повірила, що «Лікарі з великої літери» ще існують. Дмитро Михайлович дуже уважний, докладно пояснює, і також докладно розпитує про всі нюанси, щоб чітко прояснити картину, поставити діагноз і призначити лікування. Давно не зустрічала таких лікарів. Якщо коротко, то просто супер-доктор!
|
|
| |
Омеляна | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович дуже грамотно все розповідає і показує, як працюють клапани, що робити, щоб не потрапити на операцію, які аналізи контролювати для збереження судин, рекомендації щодо здорового способу життя, щодо харчування! Дуже хороший лікар!
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У результаті після проведеного лікування у Дмитра Михайловича Залевського, у мене перестали набрякати ноги, зникли нічні судоми. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна дізнатися телефон цього флеболога?
|
|
| |
sarra68 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Уже даю - 0971039911.
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі велике, вже записалася на прийом.
|
|
| |