menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Залевський Дмитро Михайлович відгуки
Anna1998Дата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Залевський Дмитро Михайлович відгуки

Хто проходив лікування варикозу у флеболога Залевського Д.М. Поділіться своїми враженнями.  Сподобався вам лікар і лікування. До якого результату ви прийшли.

КсенаДата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
Була тільки на одному прийомі поки що, але вже зараз можу сказати, що мені все сподобалося.  Дмитро Михайлович хороша, розуміюча людина. Обстеження провів добре. До того лікаря хочеться повертатися.

ТанюхаДата: Середа, 29.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 3
Сержант
Грамотний фахівець із вен. Я спостерігалася в нього у свій час, допоміг мені. Ноги стали боліти, на щастя, я вчасно звернулася, поки ще ситуація не ускладнилася. Дмитро Михайлович допоміг лікуванням. Розрахував усе правильно, вибрав ліки й дав поради. Пройшла цей курс, результат лікування позитивний, біль і скутість зникли, з'явилася приємна легкість. Із задоволенням здійснюю піші прогулянки, тепер мені це приносить лише радість.

sarra68Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дмитро Михайлович компетентний, він знає що робить і завжди пояснює простою мовою, щоб і пацієнт був у курсі того, що відбувається. Мені подобається ця його манера, тому що багато лікарів взагалі практично не спілкуються з пацієнтами. А тут максимум інформації отримую. Немає жодних претензій, я довіряю Дмитру Михайловичу.

Таїсія39Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 5
Рядовий
Моя проблема з венами на ногах вимагала якнайшвидшого вирішення, далі затягувати з нею було вже не можна. Ноги в мене боліли, вени були майже постійно роздуті, доводилося ховати цю красу надійно. Я звернулася до флеболога Залевського й отримала від лікаря роз'яснення щодо свого захворювання вен і варіантів вирішення хворого питання. Дмитро Михайлович провів мені операцію, все відбулося швидко і безболісно. Я навіть вийшла з клініки на своїх двох, після дотримувалася всіх рекомендацій лікаря, і зараз уже вени не турбують. Я дуже задоволена, що вдалося впоратися з цією проблемою, яка затягнулася на роки, доклавши не такі вже й великі зусилля.

Valencia007Дата: Середа, 29.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 6
Рядовий
Після спілкування з цим чудовим лікарем повірила, що «Лікарі з великої літери» ще існують.  Дмитро Михайлович дуже уважний, докладно пояснює, і також докладно розпитує про всі нюанси, щоб чітко прояснити картину, поставити діагноз і призначити лікування. Давно не зустрічала таких лікарів. Якщо коротко, то просто супер-доктор!

ОмелянаДата: Середа, 29.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 7
Рядовий
Дмитро Михайлович дуже грамотно все розповідає і показує, як працюють клапани, що робити, щоб не потрапити на операцію, які аналізи контролювати для збереження судин, рекомендації щодо здорового способу життя, щодо харчування! Дуже хороший лікар!

TopalAlinaДата: Середа, 29.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 8
Рядовий
У результаті після проведеного лікування у Дмитра Михайловича Залевського, у мене перестали набрякати ноги, зникли нічні судоми. Дуже рекомендую!

Дюймово4каДата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна дізнатися телефон цього флеболога?

sarra68Дата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 10
Рядовий
Уже даю - 0971039911.

Дюймово4каДата: Середа, 29.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 11
Рядовий
Спасибі велике, вже записалася на прийом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: