Залевський Дмитро Одеса відгуки
|
|
Іона | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевський Дмитро Одеса відгуки
Терапевт направив на консультацію до Залевського Д.М. Що можете сказати за цього лікаря? Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після пологів варикоз просто «з'їв» мої ноги. Моторошні зірочки тягнулися від стопи до стегон. Дмитро Михайлович уважно оглянув мене, провів УЗД ніг. Під час візиту ставив багато запитань. У глибоких венах стегна патологічних змін виявлено не було, і лікар запропонував провести склеротерапію. Буквально 4 процедури знадобилося флебологу, щоб виправити ситуацію, далі місяць компресійних панчіх, і ноги прийшли в гарний стан. Доктор Залевський - просто мій рятівник!
|
|
| |
KAILY6 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після вагітності з'явилася вена на нозі, що випирає (варикоз), звернулася до лікаря Залевського за рекомендацією і не пошкодувала, приїхала на консультацію, здала аналізи та призначили день операції, зробили лазерну коагуляцію, і вена спочатку зменшилася, а за кілька тижнів і зовсім зникла. Лікар чудовий, уважний, з гумором. Усім, у кого є схожі проблеми, однозначно раджу!
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Моя мама неодноразово лікувалася у лікаря флеболога Залевського Дмитра Михайловича. Щоразу отримувала дуже грамотне лікування, яке їй допомагало. Завдяки цьому лікарю мама живе повноцінним життям. Дуже уважний і компетентний фахівець!
|
|
| |
Дружиніна | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:07 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| 15 років я жила з варикозом і не могла вдягнути спідницю. Склеротерапія справді творить дива! Просто не вірю своєму щастю, у мене ідеальні ноги! Все це завдяки чудовому флебологу Залевському Д.М. Я шалено щаслива!
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:07 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я звернулася до Дмитра Михайловича з бешиховим запаленням на нозі. Лікар дуже добре провів діагностику, призначив потрібні аналізи, лікування і фізіотерапію. Він мене врятував.
|
|
| |
Грація | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:07 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже задоволена прийомом у Дмитра Михайловича. Зняв діагноз варикозного розширення вен 3 ступеня і необхідності оперативного втручання, поставленого в іншому мед. центрі. Заспокоїв, сказав, що все гаразд, цього діагнозу немає, операція не потрібна, повернув віру до лікарів. Рекомендую!
|
|
| |
zzlataa | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:08 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає лікар Залевський?
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:08 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9.
|
|
| |
Роза | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:08 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Телефон цього лікаря, є?
|
|
| |
Дружиніна | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0971039911 - Дмитро Михайлович Залевський.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:09 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Раніше робила склерозування в іншого лікаря, але через кілька місяців зірочки знову почали з'являтися. Вирішила змінити лікаря. Після процедури, яку проводив Дмитро Михайлович, минуло понад п'ять місяців, і все добре. Рекомендую!
|
|
| |