Судинний хірург Залевський Дмитро Михайлович відгуки
|
|
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Залевський Дмитро Михайлович відгуки
Потрібен дуже хороший судинний хірург. У мами почалася сильна набряклість ніг і болі. Мені рекомендували звернутися до Залевського Дмитра Михайловича. Ви знаєте цього флеболога?
|
|
| |
НадяГ | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже добре знаю Залевського Дмитра Михайловича. Я в нього проходила курс лікування. Я звернулася до лікаря з сильними судомами. Після курсу лікування у мене більше немає цієї проблеми. Я вам рекомендую звернутися до Залевського Дмитра Михайловича. Це чудовий судинний хірург.
|
|
| |
РостикС | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моєму батькові прибрав тромбофлебіт Залевський Дмитро Михайлович. Відмінний судинний хірург. Прекрасно провів операцію. Тато добре почувається. Пройшов реабілітацію. Тепер у нас все добре. Величезна подяка Залевському Дмитру Михайловичу за тата.
|
|
| |
ЛесяА | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені прибрав сіточки і зірочки на ногах Залевський Дмитро Михайлович. У роботі використовує абсолютно нові технології. Процес недовгий і безболісний. Даремно боялася я. Увечері після проведеної процедури вирушила додому. Дуже задоволена результатом роботи Залевського Дмитра Михайловича. Найкращий судинний хірург.
|
|
| |
ВасяХ | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мою маму оперував Залевський Дмитро Михайлович найкращий судинний хірург. Прекрасно провів складну операцію. Прибрав у мами атеросклероз нижніх кінцівок. Тепер у моєї мами почалося хороше життя. Величезна подяка за допомогу і відмінний результат роботи Залевському Дмитру Михайловичу.
|
|
| |
Радмила | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:58 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мене вилікував від варикозу, що починався, - Залевський Дмитро Михайлович. Дуже обізнаний і хороший фахівець. Відмінний судинний хірург. Підібрав мені консервативне лікування. Велике спасибі Залевському Дмитру Михайловичу за його професіоналізм і допомогу. Я рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
ЄвгенД | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене почали сильно боліти ноги, навіть за невеликого навантаження. Я став відчувати дискомфорт у ногах. З цими проблемами я звернувся до Залевського Дмитра Михайловича. Відмінний судинний хірург. Відразу поставив правильний діагноз, призначив додаткові обстеження. У результаті лікування я повністю позбувся своїх проблем. Справжній професіонал.
|
|
| |
СніжанаХ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мою маму оперував найкращий судинний хірург - Залевський Дмитро Михайлович. Чудово провів операцію. Прибрав у мами тромбофлебіт нижніх кінцівок. Мама добре перенесла операцію і швидко пішла на поправку. Велике спасибі Залевському Дмитру Михайловичу за маму. Усім рекомендую звертатися до Дмитра Михайловича Залевського.
|
|
| |
ЮраБ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені робив операцію чудовий судинний хірург Залевський Дмитро Михайлович. Мені дуже пощастило з лікарем. Дмитро Михайлович на відмінно провів операцію. Прибрав тромбофлебіт нижніх кінцівок. Я дуже задоволений результатом роботи Залевського Дмитра Михайловича. Тепер у мене все добре і буде ще краще. Дякую.
|
|
| |
Мілана | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я проходила курс лікування у Залевського Дмитра Михайловича. Відмінний судинний хірург. Дуже обізнаний і практикуючий лікар. Мене Дмитро Михайлович позбавив нічних судом у литках ніг. Чесно кажучи, не дуже приємне відчуття. Тепер у мене все пройшло і життя нормалізувалося. Спасибі велике Залевському Дмитру Михайловичу за допомогу.
|
|
| |
Любава | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу записатися на прийом до Залевського Дмитра Михайловича. У мене проблеми із судинами на ногах. Вас попрошу написати мені де працює лікар. Спасибі чекаю вашої відповіді.
|
|
| |
АндрійФ | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім велике спасибі за допомогу. Бачу ми однозначно звернемося до Залевського Дмитра Михайловича. Дуже вас прошу написати в якій лікарні приймає лікар і не забудьте написати номер телефону Дмитра Михайловича.
|
|
| |
ЛесяА | Дата: Середа, 29.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Судинний хірург Залевський Дмитро Михайлович працює в другому хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9. Телефон лікаря 0971039911. Будь ласка.
|
|
| |