menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович відгуки
ЖораЛДата: Середа, 29.05.2024, 01:45 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович відгуки

Мені потрібна допомога кваліфікованого судинного хірурга, можливо потрібна буде операція. Мені рекомендують звернутися до Чайки Михайла Олександровича. Ви знаєте цього лікаря?

ЯрославаГДата: Середа, 29.05.2024, 01:47 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я дуже добре знаю судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича. Це дуже хороший фахівець. Найкращий флеболог. Оперував мою маму. Прекрасно зробив операцію. Прибрав у мами тромбофлебіт нижніх кінцівок. З мамою моєю все чудово. Величезна подяка Чайці Михайлу Олександровичу за неоціненну допомогу.

РомаАДата: Середа, 29.05.2024, 01:48 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я звертався до Чайки Михайла Олександровича з сильними болями в ногах. Цей дискомфорт у ногах сильно став мене дратувати. Михайло Олександрович призначив дуже хороше лікування. Протягом короткого часу я позбувся повністю цього жахливого болю. Велике спасибі Чайці Михайлу Олександровичу за допомогу.

БогданаВДата: Середа, 29.05.2024, 01:48 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я залишилася дуже задоволена результатом лікування Чайки Михайла Олександровича. Дуже хороший і практикуючий судинний хірург. Мене позбавив нічних судом у литках ніг. Направив на комп'ютерну діагностику та аналізи. Знайшов причину моїх проблем і призначив хороше лікування. Дякую Михайлу Олександровичу.

ПетяДДата: Середа, 29.05.2024, 01:49 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я вам сміливо можу порекомендувати найкращого судинного хірурга - Чайку Михайла Олександровича. Він першокласний фахівець. Мене вилікував від артрозу нижніх кінцівок, що починався. Дуже вдячний Михайлу Олександровичу за допомогу. Найкращий лікар.

ДарьяФДата: Середа, 29.05.2024, 01:50 | Повідомлення # 6
Рядовий
Моєму батькові робив операцію Чайка Михайло Олександрович. Найкращий судинний хірург. Відмінно зробив операцію. Прибрав у тата тромбофлебіт нижніх кінцівок. Зараз у тата мого все просто чудово. Дуже вдячні Чайці Михайлу Олександровичу за його допомогу і високий професіоналізм. Спасибі величезне.

ЕдікБДата: Середа, 29.05.2024, 01:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Правильно вам радять звернутися до Чайки Михайла Олександровича. Кращого фахівця вам не знайти. Це найкваліфікованіший судинний хірург. У нього величезна практика. Мене вилікував Михайло Олександрович від флебіту. Підібрав потрібне і якісне лікування. Вдячний Чайці Михайлу Олександровичу за лікування.

ЗлатаГДата: Середа, 29.05.2024, 01:51 | Повідомлення # 8
Рядовий
Мене лікував Чайка Михайло Олександрович. Відмінний судинний хірург. Дуже мені допоміг. Зміг позбавити мене від болю і набряклості ніг. Дуже добре, що я звернулася саме до Чайки Михайла Олександровича. Це чудовий лікар. Я вам не замислюючись, рекомендую звернутися по допомогу до Чайки Михайла Олександровича.

ЛанаХДата: Середа, 29.05.2024, 01:52 | Повідомлення # 9
Рядовий
Мене вилікував від варикозу капілярних судин, що починався, Чайка Михайло Олександрович. Найкращий судинний хірург. Вибрав мені перевірені ліки. Тепер у мене все чудово. Величезна подяка за лікування Чайці Михайлу Олександровичу. Рекомендую звертатися до цього фахівця.

БоряЛДата: Середа, 29.05.2024, 01:52 | Повідомлення # 10
Рядовий
Моєму батькові робив операцію Чайка Михайло Олександрович. Це найкращий судинний хірург. Прибрав у тата тромбофлебіт. Прекрасно провів операцію. Тепер у мого тата почалося інше і дуже гарне життя. Дякую Чайці Михайлу Олександровичу за його талант лікаря.

МіленаДДата: Середа, 29.05.2024, 01:53 | Повідомлення # 11
Рядовий
Хочу звернутися до Чайки Михайла Олександровича. Потрібна його консультація. Напишіть, будь ласка, номер телефону лікаря.

ЖораЛДата: Середа, 29.05.2024, 01:53 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тепер я сміливо звернуся по допомогу до Чайки Михайла Олександровича. Напишіть мені, будь ласка, в якій лікарні працює лікар і дайте номер телефону Михайла Олександровича. Усім дякую.

БогданаВДата: Середа, 29.05.2024, 01:54 | Повідомлення # 13
Рядовий
Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович працює в десятій лікарні на вулиці Малиновського 61а. Телефон лікаря 0976447223. Телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: