menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки
ГладковаДата: Середа, 29.05.2024, 00:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки

Вітаю всіх форумчан! Розкажіть мені про флеболога Чайку Михайла Олександровича, як пройшло ваше лікування у нього. Мені його дуже радять, як грамотного фахівця.

Есмеральда1997Дата: Середа, 29.05.2024, 00:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Чудовий лікар, фахівець своєї справи. Має підхід до кожного пацієнта, супровід, консультації після процедур у будь-який час. Пояснює все дохідливо. Безболісне проведення процедур. Заспокоїть, робить все акуратно і професійно. «Золоті руки».

ЖеневаДата: Середа, 29.05.2024, 01:34 | Повідомлення # 3
Рядовий
Михайло Олександрович - чудовий лікар! Приємно усвідомлювати, що є такі люди, такі лікарі, які так вміло і майстерно виконують свої обов'язки. Просто «золоті ручки» лікар! Так уже вийшло, що зверталася до нього неодноразово. Завжди ввічливий і чемний, все «дохідливо» пояснить і розповість.

Lidia18Дата: Середа, 29.05.2024, 01:34 | Повідомлення # 4
Рядовий
Була проведена операція з видалення варикозу. Наскільки можу судити, все зроблено більш ніж професійно. Не виникло жодних ускладнень у післяопераційний період, поступово повертаючись до свого звичного розпорядку. Дуже хороший лікар!

АзадаДата: Середа, 29.05.2024, 01:35 | Повідомлення # 5
Рядовий
Була на прийомі у Михайла Олександровича з приводу варикозного розширення вен нижніх кінцівок. Лікар думаючий, шукає оптимальний спосіб вирішення проблеми, а не просто «заробляє на пацієнтах»!

ДашаДата: Середа, 29.05.2024, 01:35 | Повідомлення # 6
Сержант
Була на прийомі в Чайки М.А. Сподобалося, як він працює. Професійний підхід, відкритість, приємне спілкування. Рекомендую.

АїшаДата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ось уже справді лікар від Бога. Пройшовши через руки 4-х лікарів, коли призначали різні лікування і нічого не допомагало, потрапила в його «золоті руки». За місяць поставив на ноги.

daneliaaaДата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 8
Рядовий
Варикоз, набряки, потемніння шкірного покриву. Звернулися до лікаря Михайла Олександровича Чайки, провів операцію. Операція пройшла швидко і легко, і головне - після операції можна відразу ходити, був сильний страх операції, але все вийшло дуже добре і без нарікань. Ходжу легко, і шкіра на нозі набула свого кольору.

RabbitSvДата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 9
Рядовий
У своєму житті мені довелося зіткнутися з проблемою варикозу і звернутися по допомогу до флебологів, але тільки потрапивши до рук Михайла Олександровича, мої ніжки стали здоровими і красивими!

malvinnaДата: Середа, 29.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дуже хороший, душевний, уважний, вміє грамотно пояснити суть хвороби, лікар, який знає свою справу. Була проведена операція. Швидко, безболісно! Більше немає варикозу, болю, тяжкості в ногах. Я повернулася до нормального життя, заняття спортом, ігри з дітьми, короткі спідниці, підбори.

DANA75Дата: Середа, 29.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 11
Рядовий
Лікар Михайло Олександрович Чайка - чудовий фахівець, майстер своєї справи, спокійний, з гумором, який підбадьорює пацієнтів, вселяє їм упевненість. Його робота настільки ж точна і філігранна, як виступ блискучого музиканта.

PolIneyaДата: Середа, 29.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 12
Сержант
Доброго дня всім! Хочу проконсультуватися з флебологом Чайкою, скажіть як до нього потрапити?

Есмеральда1997Дата: Середа, 29.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 13
Рядовий
Флеболог Чайка Михайло Олександрович, працює в 10-й лікарні Малиновського 61а, телефон 0976447223.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: