Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки
|
|
Гладкова | Дата: Середа, 29.05.2024, 00:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки
Вітаю всіх форумчан! Розкажіть мені про флеболога Чайку Михайла Олександровича, як пройшло ваше лікування у нього. Мені його дуже радять, як грамотного фахівця.
|
|
| |
Есмеральда1997 | Дата: Середа, 29.05.2024, 00:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чудовий лікар, фахівець своєї справи. Має підхід до кожного пацієнта, супровід, консультації після процедур у будь-який час. Пояснює все дохідливо. Безболісне проведення процедур. Заспокоїть, робить все акуратно і професійно. «Золоті руки».
|
|
| |
Женева | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:34 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Михайло Олександрович - чудовий лікар! Приємно усвідомлювати, що є такі люди, такі лікарі, які так вміло і майстерно виконують свої обов'язки. Просто «золоті ручки» лікар! Так уже вийшло, що зверталася до нього неодноразово. Завжди ввічливий і чемний, все «дохідливо» пояснить і розповість.
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:34 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була проведена операція з видалення варикозу. Наскільки можу судити, все зроблено більш ніж професійно. Не виникло жодних ускладнень у післяопераційний період, поступово повертаючись до свого звичного розпорядку. Дуже хороший лікар!
|
|
| |
Азада | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:35 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була на прийомі у Михайла Олександровича з приводу варикозного розширення вен нижніх кінцівок. Лікар думаючий, шукає оптимальний спосіб вирішення проблеми, а не просто «заробляє на пацієнтах»!
|
|
| |
Даша | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:35 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Була на прийомі в Чайки М.А. Сподобалося, як він працює. Професійний підхід, відкритість, приємне спілкування. Рекомендую.
|
|
| |
Аїша | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ось уже справді лікар від Бога. Пройшовши через руки 4-х лікарів, коли призначали різні лікування і нічого не допомагало, потрапила в його «золоті руки». За місяць поставив на ноги.
|
|
| |
daneliaaa | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Варикоз, набряки, потемніння шкірного покриву. Звернулися до лікаря Михайла Олександровича Чайки, провів операцію. Операція пройшла швидко і легко, і головне - після операції можна відразу ходити, був сильний страх операції, але все вийшло дуже добре і без нарікань. Ходжу легко, і шкіра на нозі набула свого кольору.
|
|
| |
RabbitSv | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У своєму житті мені довелося зіткнутися з проблемою варикозу і звернутися по допомогу до флебологів, але тільки потрапивши до рук Михайла Олександровича, мої ніжки стали здоровими і красивими!
|
|
| |
malvinna | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже хороший, душевний, уважний, вміє грамотно пояснити суть хвороби, лікар, який знає свою справу. Була проведена операція. Швидко, безболісно! Більше немає варикозу, болю, тяжкості в ногах. Я повернулася до нормального життя, заняття спортом, ігри з дітьми, короткі спідниці, підбори.
|
|
| |
DANA75 | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лікар Михайло Олександрович Чайка - чудовий фахівець, майстер своєї справи, спокійний, з гумором, який підбадьорює пацієнтів, вселяє їм упевненість. Його робота настільки ж точна і філігранна, як виступ блискучого музиканта.
|
|
| |
PolIneya | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Доброго дня всім! Хочу проконсультуватися з флебологом Чайкою, скажіть як до нього потрапити?
|
|
| |
Есмеральда1997 | Дата: Середа, 29.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович, працює в 10-й лікарні Малиновського 61а, телефон 0976447223.
|
|
| |