menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Колосов Олександр МКЛ №10 Одеса відгуки
СніжанаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:31 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Колосов Олександр МКЛ №10 Одеса відгуки

Доброго дня! У пошуках хорошого лікаря, який мені допоможе вилікувати цистит, знайома каже, що потрібно проконсультуватися з Колосовим Олександром. Хто лікувався у цього лікаря, залиште відгук.

АнелісаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 2
Рядовий
Багато років не знала, чому так погано почуваюся, після сильного загострення з'ясувалося, що в мене хронічний цистит. Випадково потрапила до Колосова Олександра, чому шалено рада! Це найуважніший лікар з усіх, що я зустрічала! Ретельно підбирав мені схеми лікування, направив на додаткові дослідження, все докладно пояснював! Боролися ми довго через запущене захворювання, але змогли перемогти цю хворобу.  Раджу звертатися тільки до Колосова О.М..

ПавлаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
А теж звернулася до цього лікаря з проблемою циститу.  Олександр Миколайович призначив грамотне обстеження і виписав необхідне лікування. Дуже чуйний і доброзичливий лікар. Завжди на зв'язку і намагається допомогти у важкій ситуації.

ЖерарДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Лікар уважний, усе говорить у справі, шанобливий до пацієнтів. Лікування допомогло. Той рідкісний випадок, коли нема до чого причепитися і хочеться сказати слова подяки.

52StellaДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:35 | Повідомлення # 5
Рядовий
Прекрасний лікар! Допоміг дуже швидко встановити діагноз - гострий пієлонефрит, і буквально за кілька днів все вилікувати раз і назавжди, без усіляких ускладнень і наслідків. Крім професіоналізму, хочеться відзначити і прекрасні людські якості, уважність і по-батьківськи тепле ставлення до пацієнтів. Загалом, веде "від і до". Відчувається, що переживає за своїх пацієнтів.

АлексаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:36 | Повідомлення # 6
Рядовий
Після народження дитини або через вікові зміни з'явилося нетримання сечі. Коли зібралася зайнятися бігом, зрозуміла, що без лікування вже не обійтися. За рекомендацією родички звернулася до Колосова Олександра. Лікар призначив лікування - дуже ефективне лікування, треба зауважити. Зараз цієї проблеми не спостерігаю.  Рекомендую!

НікаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:37 | Повідомлення # 7
Сержант
Рідко уролог може викликати позитивні емоції, але Колосов Олександр зміг. Лікувала в нього цистит. Тактовний і добродушний лікар, знає свою справу. Призначене лікування допомогло і хронічний цистит відступив.

Ksuha61Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:37 | Повідомлення # 8
Рядовий
Після мук 1,5 року циститом, випитої величезної кількості антибіотиків та ін., я мовчу вже про витрачені нерви і гроші за цей тривалий період, потрапила до лікаря Колосова, і він дуже грамотно призначив лікування, а найголовніше - допоміг мені позбутися цієї неприємної хвороби. Жінки, я знаю, що таких багато, хто вже не перший місяць лікується від циститу, йдіть на прийом до лікаря Колосова! Жодних зайвих аналізів, все чітко і грамотно.

1ALINA1Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:37 | Повідомлення # 9
Рядовий
Можете залишити телефончик лікаря?

АнелісаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:38 | Повідомлення # 10
Рядовий
Так, тримайте - 0967424737.

СніжанаДата: Понеділок, 20.05.2024, 21:38 | Повідомлення # 11
Сержант
Дякую за рекомендації. Олександр Миколайович дуже сильно допоміг у лікуванні циститу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: