Колосов Олександр Миколайович МКЛ №10 відгуки
|
|
Svetlana77 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосов Олександр Миколайович МКЛ №10 відгуки
Дайте пораду, хто звертався до уролога Колосова, чи хороший лікар? Чи допоміг він із вашою проблемою? Чи варто до нього звертатися? Ваші враження про лікаря?
|
|
| |
Бичкова | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені дуже пощастило потрапити на прийом до уролога Колосова Олександра Миколайовича. Мої враження - чудовий лікар. Уважний, тактовний, професіонал своєї роботи. Рекомендую! Усі лікарі мають бути такими!
|
|
| |
Yanochka15 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Неможливо було терпіти симптоми, які сигналізували дуже явно - мені пора на лікування до уролога. Я записалася на прийом до лікаря Колосова. Було дещо ніяково описувати свої скарги. Але треба віддати належне лікарю, він був максимально професійний, тактовний. Уролог розібрався, що в мене цистит, і прописав лікування, яке досить скоро допомогло зняти жахливе запалення. Я зітхнула спокійно, нарешті. Я розумію, що мій випадок рядовий і нічого глобального, але для мене це була ціла подія. І ще я дуже рада, що вдалося знайти компетентного і небайдужого лікаря.
|
|
| |
malvinna | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович - дуже грамотний, уважний і тактовний лікар! Я дуже вдячна йому за ретельно проведене обстеження і правильно підібрану терапію. Незважаючи на делікатність проблеми, Олександр Миколайович завжди дуже тактовний, з непідробною готовністю прагне допомогти пацієнту якомога швидше. Усім рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Ліка1992 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зверталася до уролога Колосова О.М. з проблемою запалення сечового міхура. Турбували важкість у попереку, різь під час сечовипускання. Він грамотно проконсультував мене, після здачі призначених ним аналізів призначив необхідне лікування. Дуже рекомендую Олександра Миколайовича, як грамотного, досвідченого лікаря.
|
|
| |
Аврор | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:57 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Проходив лікування в Олександра Колосова, результатами задоволений, лікар високого рівня: все чітко пояснив і призначив оперативно лікування, я йому дуже вдячний!
|
|
| |
Sebastian21 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:59 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович - досить кваліфікований лікар, який допомагає мені розв'язати проблему зі здоров'ям, повільно, але вірно рухатися до мого одужання. Відповідає на запитання, все пояснює. Також завдяки йому я зміг виявити деякі свої проблеми, про які навіть не підозрював. Раджу звертатися саме до цього лікаря по допомогу, він обов'язково допоможе!
|
|
| |
Yuri21 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:59 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У яку клініку ви зверталися, щоб потрапити до лікаря Колосова?
|
|
| |
malvinna | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:00 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я зверталася в лікарню №10 на Малиновського.
|
|
| |
Марьяна8 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Контакти Олександра Миколайовича, можете дати?
|
|
| |
Бичкова | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:28 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0967424737 - особистий номер Олександра Миколайовича.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 21:29 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Висококваліфікована допомога буде вам гарантована. Не пошкодуєте. Олександр Миколайович знає свою справу!
|
|
| |