menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Уролог-андролог Колосов Олександр Миколайович відгуки
КоляНДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Уролог-андролог Колосов Олександр Миколайович відгуки

Мені радять звернутися до уролога Колосова Олександра Миколайовича. Мене замучили болі в паху. Що ви можете сказати про цього лікаря? Можна до нього звертатися?

МайяЛДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Правильно вам радять звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Він чудовий уролог. Мене досить швидко вилікував від циститу. Я залишилася дуже задоволена результатом роботи Олександра Миколайовича. Рекомендую.

ЕдікБДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я теж хочу сказати, що Колосов Олександр Миколайович відмінний уролог. Мене вилікував від запалення передміхурової залози. Призначив хороші та дієві ліки. Велике спасибі Олександру Миколайовичу за допомогу.

ЛеняДДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:31 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мені допоміг позбутися аденоми передміхурової залози - Колосов Олександр Миколайович. Зміг вилікувати мене без операції. Дуже хороший і обізнаний уролог. Я вам рекомендую звернутися по допомогу до нього.

РусланаДДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
Мою маму вилікував від нетримання сечі - Колосов Олександр Миколайович. Дуже хороший і чудовий лікар. Підібрав мамі ефективне і перевірене лікування. Тепер у мами моєї повний порядок. Величезна подяка Колосову Олександру Миколайовичу за його професіоналізм і допомогу.

БоряЛДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я вам відразу скажу, що ви краще не знайдете фахівця, ніж Колосов Олександр Миколайович. Він найбільш обізнаний і досвідчений уролог. Мене вилікував від пієлонефриту. Я дуже вдячний Олександру Миколайовичу за його допомогу. Дуже задоволений знаннями лікаря і результатом лікування.

МихайлоДДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я вам відразу пораджу звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Він дійсно найкращий уролог. Мене вилікував від запалення сечостатевої системи. Відразу поставив правильний діагноз, призначив хороше і результативне лікування. Відмінний лікар. Рекомендую.

РомаАДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я проходив курс лікування у Колосова Олександра Миколайовича. Відмінний уролог. Лікар вищої категорії. Мене вилікував дуже швидко і легко від циститу. Виписав хороші та дієві ліки. Залишився задоволений лікуванням. Хороший і обізнаний лікар. Дякую.

РумянаХДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Мій чоловік проходив курс лікування у Колосова Олександра Миколайовича. Дійсно найкращий уролог. Вилікував мого чоловіка від запалення передміхурової залози. Усе призначав тільки по справі, нічого зайвого. Із чоловіком моїм повний порядок. Дякую велике за допомогу. Раджу вам, не затягувати, а звертатися до лікаря.

ПетяЛДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
У мене було сильне запалення нирок. Стан просто жахливий. Мені дуже допоміг уролог Колосов Олександр Миколайович. Зміг вивести мене з цього стану, прибрав повністю запалення в нирках. Я дуже задоволений досягнутим результатом. Відмінний фахівець.

РостикСДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:34 | Повідомлення # 11
Рядовий
Мене давно турбує якийсь дискомфорт у сечостатевій системі. Я хочу звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Напишіть, будь ласка, де приймає лікар. Дякую.

КоляНДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я обов'язково піду на консультацію до Колосова Олександра Миколайовича. Бачу, що він хороший фахівець. Напишіть, будь ласка, де приймає лікар і дайте номер телефону. Дякую всім за відповіді.

ЕдікБДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:36 | Повідомлення # 13
Рядовий
Уролог Колосов Олександр Миколайович приймає в МКЛ №10. Телефон 0967424737. Будь ласка.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: