Уролог Колосов Олександр Миколайович відгуки
|
|
ВітяЕ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Колосов Олександр Миколайович відгуки
У мене почалися досить серйозні проблеми в сечостатевій системі. Мені потрібен дуже хороший уролог. Знайомі мені рекомендують звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Ви знаєте цього лікаря?
|
|
| |
ОлегБ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:22 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені Колосов Олександр Миколайович проводив операцію з видалення водянки яєчка. Відмінно зробив усе. Шва взагалі не видно. Дуже задоволений результатом роботи Колосова Олександра Миколайовича. Відмінний уролог і хірург в одній особі. Сміливо можете звертатися до цього фахівця.
|
|
| |
ЯрославаЖ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович найкращий уролог. Відмінний фахівець. Оперував мого чоловіка. Прибрав аденому простати. Прекрасно провів операцію. З чоловіком моїм все чудово. Дуже вдячні Олександру Миколайовичу за допомогу. Рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
АндрійФ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:24 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я проходив у Колосова Олександра Миколайовича повний курс лікування, пов'язаний із запаленням передміхурової залози. Я повністю позбувся цієї страшної хвороби. Величезна подяка за неоціненну допомогу - Колосову Олександру Миколайовичу. Найкращий уролог.
|
|
| |
ВасяХ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:24 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович робив операцію моєму батькові. У тата були проблеми з сечовим міхуром. Зараз все просто чудово. Велике спасибі Колосову Олександру Миколайовичу за його талант лікаря. Я вам раджу звернутися до цього фахівця.
|
|
| |
ЖораЛ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я сильно запустив хворобу і довелося природно робити операцію. Операцію з видалення аденоми мені провів Колосов Олександр Миколайович. Відмінний фахівець, найкращий уролог. Першокласно зробив операцію. Я дуже вдячний Колосову Олександру Миколайовичу.
|
|
| |
АдаЛ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж проходила курс лікування у Колосова Олександра Миколайовича. Найкращий уролог. Мене вилікував від дуже неприємної хвороби - нетримання сечі. Зміг вилікувати мене медикаментозно, без операції. Велике спасибі Олександру Миколайовичу за його знання і професіоналізм.
|
|
| |
СашаГ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моїй мамі видаляв камені з нирок - Колосов Олександр Миколайович. Відмінно зробив операцію. Операція пройшла успішно завдяки професіоналізму і знанням Колосова Олександра Миколайовича. Я вам рекомендую звернутися до цього фахівця. Він практикуючий лікар.
|
|
| |
МіраХ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мого тата оперував Колосов Олександр Миколайович. Дуже обізнаний і грамотний фахівець. Найкращий уролог. Прибрав у тата камені з сечового міхура. Чудово провів операцію. Тепер із татом моїм все добре. Я дуже вдячна Колосову Олександру Миколайовичу.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:27 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мого чоловіка вилікував від аденоми простати Колосов Олександр Миколайович. Супер лікар. Дуже грамотний фахівець. Підібрав відмінне консервативне лікування. Результат просто приголомшливий. Чоловік зміг вилікуватися від аденоми без операції. Велике спасибі Колосову Олександру Миколайовичу за допомогу.
|
|
| |
НазарН | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я зрозумів, що не потрібно затягувати з візитом до лікаря, якщо почалися проблеми. Мені потрібно потрапити на консультацію до Колосова Олександра Миколайовича. Вас прошу напишіть у якій лікарні працює лікар. Дякую.
|
|
| |
ВітяЕ | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж не знаю, де працює Колосов Олександр Миколайович, і номера телефону в мене теж немає. Я вас попрошу написати мені всі дані лікаря. Усім велике спасибі за відповіді та поради. Чекаю.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:28 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Уролог Колосов Олександр Миколайович працює в десятій лікарні на вулиці Малиновського 61. Телефон лікаря 0967424737. Телефонуйте.
|
|
| |