menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Олександр Миколайович Колосов Одеса відгуки
ОлександрДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:16 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Олександр Миколайович Колосов Одеса відгуки

Шукаю відгуки про уролога Колосова Олександра Миколайовича з МКЛ №10, що можете сказати про нього? Радите до нього звертатися?

АлікааДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Після пологів виявили непрохідність сечоводу й опущення обох нирок, підозра на гломерулонефрит, уже на той світ збиралася. Олександр Миколайович прооперував сечовід і підшив спочатку праву нирку, а через деякий час ліву нирку. Через два роки успішно виносила і народила другу дитину. Аналізи та УЗД у нормі. Моя вдячність лікарю безмежна і вам рекомендую.

КорнеліяДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Були постійні цистити. Була в багатьох урологів і щоразу одна історія: антибіотики й аналізи. Мені порадили звернутися до Колосова О.М., він одразу сказав, у чому справа. Треба було робити операцію, все докладно розповів, що і як робити. Після 10 років мук він мене просто врятував. Тепер я згадую своє життя до зустрічі з Колосовим, як страшний сон.

МатильдааДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:17 | Повідомлення # 4
Рядовий
Олександр Миколайович - прекрасний лікар. Зі своєю проблемою я намагалася впоратися в інших лікарів близько двох місяців, все марно, ніяких змін. Після прийому в Олександра Миколайовича був поставлений точний діагноз, після чого зроблена операція. Лікар абсолютно чітко і ясно все пояснив. Тепер я здорова. Дуже рада, що потрапила до нього.

ЯринаДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Доктор Колосов - чудовий лікар. Лікар, який готовий вирішувати проблеми, а не затягувати лікування. Приємний у спілкуванні фахівець. Звертаємося вже не вперше і вдячні лікарю за результати проведених заходів.

ТимофійДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:19 | Повідомлення # 6
Рядовий
У мене з нирками давно проблеми, останні кілька років спостерігаюся в Олександра Миколайовича. Він же мені робив операцію кілька років тому, пройшло якнайкраще. У мене про цього лікаря тільки хороше враження, у його професіоналізмі не раз уже доводилося переконуватися, та й як людина дуже порядна, сумлінна й уважна.

ПальміраДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:19 | Повідомлення # 7
Рядовий
Рекомендую цього фахівця, вдруге до нього звертаюся. Дуже уважно ставиться до ситуації, все докладно пояснює і намагається вирішити питання.

леяДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:20 | Повідомлення # 8
Рядовий
Досвідчений лікар, встановив правильний діагноз. До нього звертався до двох інших урологів, діагноз ставили невірний і, відповідно, лікування не допомагало.

ФедораДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:20 | Повідомлення # 9
Рядовий
Лікар уролог О.М. Колосов - прекрасний фахівець, обізнаний професійний лікар. Лікування, яке він мені призначив, дало швидкий і дуже хороший результат.

ЛеонідДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:20 | Повідомлення # 10
Рядовий
Колосов Олександр Миколайович чудовий лікар. Зазвичай дуже складно відкритися урологу, але він до себе розташовує. Прийом пройшов чудово, призначене лікування допомогло.

РІКИДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:20 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть, як я можу записатися до уролога Колосова.

ЯринаДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:21 | Повідомлення # 12
Рядовий
Олександр Миколайович, приймає в 10-й лікарні на Малиновського 61, телефон 0967424737

ГешаДата: Понеділок, 20.05.2024, 20:21 | Повідомлення # 13
Рядовий
Хороший підхід у лікаря, але найголовніше, що він завжди потрапляє в ціль і жодного разу не помилявся з діагнозом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: