Олександр Миколайович Колосов відгуки
|
|
Sebastian21 | Дата: Четвер, 16.05.2024, 17:02 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Олександр Миколайович Колосов відгуки
Доброго часу доби! Хочеться більше дізнатися про уролога Олександра Миколайовича Колосова. Яку інформацію про нього можете надати? Вилікував він вас? Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
Smyshlyaev | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| В Олександра Миколайовича спостерігаюся вже кілька років. Записуюся на прийом саме до цього лікаря. Довіряю його компетенції і вам раджу.
|
|
| |
roshel37 | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:03 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Довго шукав фахівця! Олександр Миколайович виявився тим самим фахівцем, що був потрібен! Уважно слухав, призначив лікування і запросив повторно. Лікування йде як треба, результат є.
|
|
| |
Шмідт | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я радий, що потрапив у руки до Олександра Миколайовича. На першому прийомі він викликав довіру. Його підхід допоміг мені швидко впоратися з делікатною проблемою без зайвих аналізів і списків пігулок на кількох аркушах. Повторні результати аналізів після лікування - повністю в порядку. Планую відвідувати цього лікаря раз на рік у профілактичних цілях, щоб запобігти можливим проблемам.
|
|
| |
Потап | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:04 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вчасно звернувся до Олександра Миколайовича, з його допомогою вдалося уникнути операції. Призначено тривале, але ефективне медикаментозне лікування. Перші відчутні результати були приблизно через тиждень, відтоді якість життя порівняно з періодом до лікування значно покращилася.
|
|
| |
Ramon | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:04 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пощастило потрапити на прийом до лікаря Колосова. Не став мучити мене купою непотрібних аналізів, призначив тільки найнеобхідніше, після результатів виписав лікування. Призначення мені швидко допомогли. Олександру Миколайовичу дуже вдячний і вам рекомендую.
|
|
| |
David | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:05 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не швидко, звісно, але мій простатит було вилікувано. Так, такі проблеми швидко не зникають. Лікаря з урологічної частини, Колосова Олександра Миколайовича, порадив мені мій друг, який раніше в нього вже пройшов курс ефективного лікування. У моєму випадку цей фахівець теж зарекомендував себе як уважний і добрий професіонал. Довів моє лікування до повного одужання.
|
|
| |
Хакім | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:06 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович - дуже хороший лікар. Був у нього на прийомі не вперше і лікарем завжди залишався задоволений. Пояснює все по суті, не призначає нічого зайвого. Лікуванням задоволений. Від мене найкращі рекомендації.
|
|
| |
Андріанус | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:07 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я проходжу лікування у Колосова Олександра Миколайовича. Скажу про нього тільки хороше, як про фахівця і як про уважну людину. Найкращий уролог, до якого доводилося звертатися.
|
|
| |
Шепард | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:07 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Колосова багато років. Завжди допомагає у вирішенні всіх проблем зі здоров'ям. Лікаря міняти не буду. Кращого уролога я не зустрічав.
|
|
| |
alix | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:07 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Привіт! Розкажіть як можна записатися до уролога Колосова?
|
|
| |
David | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:08 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Особистий телефон Олександра Миколайовича - 0967424737, приймає в лікарні №10 на Малиновського 61.
|
|
| |
Симон | Дата: Понеділок, 20.05.2024, 20:13 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ходжу тільки до Колосова, кращого лікаря я не зустрічав. Як то кажуть, чудовий чоловічий лікар. Допоміг мені капітально, за що йому безмірно вдячний і сам раджу, не думайте звертайтеся.
|
|
| |