Косенко Корнелія Артуровна Одеса відгуки
|
|
Ageeva | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:02 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Косенко Корнелія Артуровна Одеса відгуки
Гастроентеролог відправив мене на консультацію до психіатра Косенко К.А. Підкажіть, чи хороший лікар? І все-таки не можу зрозуміти, до чого мій шлунок до психіатра.
|
|
| |
Євсея | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Корнелія Артуровна чудова лікарка, доктор медичних наук. А щодо вашого запитання, видно гастроентеролог запідозрив, що боги перебувають не в шлунку, а йдуть імпульси з голови. У яких випадках, вони скеровують на консультацію до даного фахівця.
|
|
| |
Ageeva | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Євсея, спасибі за пояснення ситуації. А можна детальніше про лікаря?
|
|
| |
Милоліка | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Корнелія Артуровна, як лікарка дуже сподобалася. Та й узагалі приємна людина по спілкуванню. Зазначу, що до призначень детально все розпитувала за станом здоров'я. Результат є. Оцінюю як дуже хорошого професіонала у своїй справі.
|
|
| |
Зуева | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:04 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Корнелія Артуровна допомогла усвідомити справжню причину мого захворювання і призначила лікування. Результат є і його бачать мої близькі. Можу сміливо рекомендувати цього лікаря!
|
|
| |
Аміна_35 | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:05 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Це був мій перший досвід звернення до психіатра. Дуже хвилювалася, коли йшла на прийом. Але Корнелія Артуровна зробила все професійно і допомогла мені розкритися. Про лікування розклали все по поличках. Мої запитання не ігнорувалися. Виписані ліки діють.
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:05 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Корнелія Артуровна залишила позитивне враження. Щоправда, я не так багато була у лікарів подібного профілю, але загалом мені сподобалося. Лікар сказала, що в моїй проблемі немає нічого надприродного, і мій стан піддається лікуванню. Призначила курс лікування, який вплинув на мене позитивно.
|
|
| |
Elmira | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вперше звернулася до Корнелії Артурівни приблизно в середині весни, стан був максимально жалюгідним, відчай і суїцидальні думки переслідували мене щодня. Корнелія Артурівна виявилася чудовим фармакологом і незабаром підібрала робочу схему, яка буквально витягла мене з того світу. Зараз я згадую той стан із здриганням, дуже боюся в нього повернутися. Раніше вже спостерігалася у психіатрів і психотерапевтів, але прописані ними препарати або не допомагали зовсім, або недостатньою мірою.
|
|
| |
Антуана | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Косенко - найкращий психіатр з усіх, хто мені коли-небудь зустрічався (а я була у багатьох фахівців), вона дуже чуйна, грамотна, вміє вислухати. Проводить тестування для уточнення діагнозу, пояснює, що саме призначає і навіщо, дуже повно інформує про діагнози, про можливі шляхи лікування, враховує індивідуальні особливості. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Мірра | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:06 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна зв'язатися з доктором Косенко, хочу записатися на консультацію?
|
|
| |
Аміна_35 | Дата: Четвер, 16.05.2024, 14:07 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0674848814 - це особистий номер Корнелії Артурівни.
|
|
| |