menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Косенко Корнелія Артуровна відгуки
ІраЗвєрєваДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:28 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Косенко Корнелія Артуровна відгуки

Мій чоловік перебуває в депресивному стані. хочу проконсультуватися з психіатром, порадили звернутися до Корнелії Артурівни Косенко. Кому допомогла Корнелія Артуровна залиште відгук і свої рекомендації?

NovomirДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:28 | Повідомлення # 2
Рядовий
Рекомендую психіатра Косенко. Якісно проводить діагностику. Цікавиться не тільки внутрішнім станом, а й іншими захворюваннями. Оскільки в мене діабет, це було важливо для призначення відповідного мені препарату. Я про це знав і було приємно, що лікар знає, що питати. Від прийому залишилися тільки позитивні враження.

AnToNiNaДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:29 | Повідомлення # 3
Рядовий
Чудовий лікар. Призначила лікування, яке стало допомагати вже після 2 тижнів прийому. Дуже уважна, вислухала, провела необхідні тести. Видно, наскільки розбирається в тому, що робить. Раджу лікаря і буду далі продовжувати спостерігатися у неї!

Agent007Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Найкращі рекомендації Корнелії Артурівні. Прийом веде неспішно, детально розпитує про наявні проблеми. Після з'ясування проблем розповіла, чому це відбувається з погляду фізіології та як із цим впоратися.

Ksuha61Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:38 | Повідомлення # 5
Рядовий
Прийшла до Корнелії Артурівни майже рік тому з величезним багажем проблем, небажанням жити і думкою про те, що сходжу з розуму. Насамперед вразило, що лікарка детально пояснила мені, що, як і чому з приводу моїх проблем і з приводу лікування. Не залишилося жодного запитання. Хочу сказати, що після препаратів, призначених Корнелією Артурівною, у мене не було синдрому відміни від слова зовсім! Крім ліків і психокорекції, вона дала ще кілька робочих методик, як тримати себе в руках у повсякденному житті.

AlissaaДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:42 | Повідомлення # 6
Рядовий
Детально пояснила що, як і чому. Скоригувала лікування, все детально розписала. Можу сміливо рекомендувати!

ВсеславаДата: Четвер, 16.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Перший на моїй пам'яті психіатр, від якої я дізналася багато нюансів щодо призначеного лікування. Дуже докладно відповідає на запитання. Судячи з усього, сильний фахівець. Раджу тим, у кого є реальні проблеми. Рада, що волею випадку, за рекомендацією потрапила саме до Корнелії Артурівни.

Ася1976Дата: Четвер, 16.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 8
Сержант
Допомогла подолати типову для мене осінню депресію. Виписала рецепт, детально пояснила як приймати ліки. Знадобилося близько двох тижнів прийому, щоб прийти до тями. Вважаю, це досить швидко, чого, власне, я і чекала від Корнелії Артурівни. Доктор Косенко із завданням впоралася на відмінно.

houseofmemoriesДата: Четвер, 16.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 9
Рядовий
Мій брат перебуває в депресивному стані. дайте, будь ласка, контакти Корнелії Артурівни, хочу відвести його на консультацію?

AnToNiNaДата: Четвер, 16.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 10
Рядовий
Консультуйтеся - 0674848814, чудовий лікар.

ІраЗвєрєваДата: Четвер, 16.05.2024, 14:02 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дякую за рекомендації. Лікування виписане Корнелією Артурівною нам допомагає. Будемо консультуватися тільки з нею.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: