menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Косенко Корнелія Одеса відгуки
Таїсія39Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Косенко Корнелія Одеса відгуки

Дівчатка - хлопчики, що можете сказати про психіатра Косенко Корнелію?  Який у вас був результат лікування? Рекомендуєте цього фахівця?

Valencia007Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:07 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спостерігалася у Корнелії Артурівни останні кілька років.  У наш час знайти хорошого фахівця дуже важко. З Корнелією Артурівною нарешті підібрали правильне лікування, життя змінилося, можу вчитися і працювати. Дуже вдячна і можу сміливо радити цього лікаря!

Хлоя1983Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:07 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже делікатний лікар. Те, що мені було і потрібно. Йшла на прийом і дуже боялася радянських методів обстеження, типових розмов у наказових тонах. Але все пройшло чудово, Корнелія Артурівна дуже дохідливо пояснила схему лікування, розповіла про ліки, розповіла, чого чекати і які у нас є подальші варіанти лікування. У мене залишилися тільки позитивні емоції.

АссольДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:08 | Повідомлення # 4
Рядовий
Зараз минув майже рік, після звернення до Корнелії Артурівни. Я впевнено дивлюся в майбутнє і розумію, що з усім впораюся і мені допоможуть. Це все завдяки доктору Косенко. Вона чудовий лікар, яких я вже не сподівалася зустріти. Вона любить людей і свою роботу. Я хочу сказати, що вихід є завжди. І така лікарка, як Корнелія Артурівна - цей вихід підкаже!

АристархДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Підозрював депресію в себе, довго шукав час, щоб звернутися по допомогу. За порадою знайомої потрапив на прийом до Корнелії Артурівни. Підозри підтвердилися, одразу вибрали лікування, пізніше його відкоригували, через місяць почувався іншою людиною. Усе відмінно, швидко й ефективно.

Ariel888Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:08 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я прийшла до Корнелії Артурівни у відчайдушному стані. Панічні атаки, деперсоналізація, затяжна депресія і постійна тривога. Лікарка ретельно підбирала мені лікування, коригуючи. У підсумку, ми знайшли саме те, що максимально мені підходить без будь-яких побічних ефектів. Завдяки Корнелії Артурівні, у мене повернувся смак до життя, а тривожність і панічні атаки відступили.

bulochka24Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:09 | Повідомлення # 7
Рядовий
Не раз бачила бачила, як до неї приїжджають зневірені люди, і як приємно бачити їхні щасливі очі і чути щиру подяку за повернуте здоров'я. Якщо у вас є проблеми і ви не знаєте куди звернутися, то можете сміливо, не роздумуючи звертатися до лікаря Косенко К.А.

Зоя1995Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:09 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можна дізнатися в якій клініці приймає Корнелія Артуровна?

АссольДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
В обласному медичному центрі психічного здоров'я на Воробйова 9.

Timur1998Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:19 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна зв'язатися і записатися на консультацію?

Ariel888Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:25 | Повідомлення # 11
Рядовий
За номером телефону - 0674848814.

serafima05Дата: Вівторок, 14.05.2024, 12:26 | Повідомлення # 12
Сержант
Дуже сподобалася Корнелія Артурівна - чуйне й уважне ставлення, вміння вислухати і з'ясувати причину переживань. Настійно рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: