menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психіатр Косенко Корнелія Артуровна відгуки
ВладаДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:49 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психіатр Косенко Корнелія Артуровна відгуки

У мене з'явилося відчуття тривоги без об'єктивних на те причин. Знайома радить звернутися до психіатра Косенко Корнелії Артурівни. Ви знаєте цього лікаря?

ВітяЕДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:51 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я проходив курс лікування у Косенко Корнелії Артурівни. Чудовий фахівець. Корнелія Артурівна змогла позбавити мене ігроманії. Дуже страшна і непереборна для мене залежність. Я дуже вдячний Косенко Корнелії Артурівні за професійну допомогу. Найкращий психіатр.

КамілаДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:53 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мій чоловік назавжди забув про алкоголізм завдяки Косенко Корнелії Артурівні. Це найкращий психіатр. Корнелія Артурівна проводила індивідуальні заняття. Після занять мій чоловік назавжди позбувся алкоголізму. Тепер у нас почалося нове і по справжньому щасливе життя.

АмінаГДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:54 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мене позбавила від нападів панічних атак Косенко Корнелія Артуровна. Прекрасна жінка і справжній професіонал з великої літери. Мені дуже подобалося ходити на групові заняття. Так само Корнелія Артурівна проводила зі мною й індивідуальні бесіди. Я вам рекомендую звернутися до Косенко Корнелії Артурівни. Це найкращий фахівець у місті.

СашаГДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:54 | Повідомлення # 5
Рядовий
Сам я не міг подолати - алкоголізм. Мені допомогла психіатр Косенко Корнелія Артуровна. Справжній фахівець. Корнелії Артурівні вдалося позбавити мене цієї залежності. Тепер у мене нове і дуже хороше життя. Завжди буду вдячний Косенко Корнелії Артурівні за її талант лікаря.

МаринаЯДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я зверталася по допомогу до Косенко Корнелії Артурівни. У мене був неконтрольований мною страх. Я сама не розуміла, що зі мною відбувається. Корнелія Артурівна досить швидко прибрала страх з мого життя. Прекрасний психіатр. Найкращий фахівець. Я вам сміливо раджу звернутися до Косенко Корнелії Артурівни. Цей лікар вам точно допоможе.

МитяГДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:56 | Повідомлення # 7
Рядовий
До Косенко Корнелії Артурівни я звертався по допомогу. Мені дуже допомогла лікарка вищої категорії Косенко Корнелія Артурівна. У мене були проблеми з апетитом. То я взагалі не їв, то починав їсти безупинно. Корнелія Артурівна позбавила мене повністю від цієї хвороби. Тепер у мене все чудово.

ВандаІДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:57 | Повідомлення # 8
Рядовий
До Косенко Корнелії Артурівни я звернулася за протекцією своїх знайомих. У мене почалися проблеми з порушенням пам'яті. Корнелія Артурівна змогла повністю зупинити цей процес. Обрала мені відмінне психофармакологічне лікування. Прекрасний результат лікування. Тепер у мене все добре з пам'яттю. Спеціаліст найкращий.

РусланПДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:58 | Повідомлення # 9
Рядовий
У Корнелії Артурівни я проходив курс лікування, пов'язаний із нападами агресії. Сам я не помічав, що перестаю себе контролювати. На мене стали скаржитися колеги. Я дуже радий, що звернувся саме до Корнелії Артурівни. Це чудовий професіонал. Тепер я контролюю себе повністю.

СоняЛДата: Вівторок, 14.05.2024, 11:58 | Повідомлення # 10
Рядовий
Мене вивела із затяжної депресії - Косенко Корнелія Артуровна. Чудовий психіатр. Спеціаліст чудовий. Я відвідувала групові заняття. Вдома я слухала улюблену музику і займалася аутотренінгом. Тепер у мене все чудово. Велика подяка найкращому психіатру Косенко Корнелії Артурівні.

ЖораКДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:00 | Повідомлення # 11
Рядовий
Я дуже хочу повести на консультацію до Косенко Корнелії Артурівни свою дружину. У моєї дружини почалася безпричинна образливість і плаксивість. Будь ласка напишіть мені номер телефону Корнелії Артурівни. Дуже потрібно.

ВладаДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:00 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тепер я розумію, чому мені моя знайома радила саме Косенко Корнелію Артурівну. Це справді найкращий професіонал. Усім велике спасибі. Прошу вас написати мені де саме приймає лікар.

ВандаІДата: Вівторок, 14.05.2024, 12:04 | Повідомлення # 13
Рядовий
Психіатр Косенко Корнелія Артуровна працює в Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я вулиця Воробйова 9, завідувач 17 відділення. Телефон лікаря 0674848814.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: