Дизик Євген Одеса відгуки
|
|
Лолія | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дизик Євген Одеса відгуки
Розкажіть хто робив коронки у Дизика Євгена? Чи варто до нього звертатися? Можете його рекомендувати, як хорошого лікаря?
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Звернулася до Євгена Дизика з бажанням зробити собі вініри. Звичайно перед цим я проходила консультацію у багатьох лікарів, не мало прочитала в інтернеті і була вражена його підходом до роботи і тим, як Євген Анатолійович мені все пояснив. Результат перевершив усі мої очікування!
|
|
| |
Женева | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Євген Анатолійович справжній професіонал своєї справи. Я довго маялася із зубами, не могла нормально їсти. Але, завдяки йому, позбулася проблеми. Він дуже грамотна, уважна, доброзичлива людина. Робить свою роботу дуже акуратно і безболісно.
|
|
| |
Алікаа | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо враховувати мій величезний страх перед стоматологами, то він геть зник, завдяки саме Дизику Євгену Анатолійовичу. Він дуже уважний, розуміючий, відповідальний стоматолог, це було зрозуміло з першого прийому. І без сумнівів можу сказати, що він майстер своєї справи.
|
|
| |
Оксане | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проблеми із зубами у мене почалися дуже давно, і щоразу, відвідуючи стоматологів, вони весь час додавалися. Одного разу, за рекомендацією, звернулася до Дизика Є.О. в клініку "Тріодент", де він є головним лікарем, і не пошкодувала про це. Завдяки командному підходу лікарів клініки, вони змогли зберегти мої зуби, а відсутні замінити імплантами, і тепер я можу повноцінно жувати і яскраво посміхатися.
|
|
| |
Елла | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Усім рекомендую! На прийомі немає страху або невпевненості, що щось там у тебе не так, або щось не вдасться, навіть навпаки - прийом проходить весело і цікаво, завдяки турботі й увазі Євгена Анатолійовича! Що стосується результату роботи, просто ідеально, коронки встали як рідні, нічого не заважає і не болить, естетика на всі 100 балів.
|
|
| |
Марьяна8 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Раніше думала - щоб отримати гарну посмішку, потрібно видалити всі свої зуби і замінити їх на імпланти, але все виявилося набагато простіше. Мені встановили вініри, я дуже рада, що моя проблема вирішена! Дуже рекомендую Євгена Анатолійовича, грамотний фахівець, професіонал своєї справи!
|
|
| |
AlanD56 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Дизика Є.А., щоб замінити одну коронку. Проблем із зубами в мене достатньо, але насторожено ставлюся до стоматологів. Нічого особистого, мій досвід. У підсумку мені пролікували всі зуби, зробили коронки і навіть імплантацією займалася. Хочу сказати, що рада, що мені порекомендували саме Євгена Анатолійовича.
|
|
| |
Parksons25 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дизик Є.О. - чудовий лікар, майстер своєї справи! Все ретельно оглянув, дохідливо пояснив і найголовніше розв'язав мої проблеми із зубами.
|
|
| |
Онися | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| З дитинства маю проблеми з передніми зубами. Кілька разів змінювала пломби. Після консультації з Євгеном Анатолійовичем прийняли рішення зробити керамічні вініри. Результатом шалено задоволена і вам рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
hloya88 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У мене проблеми із зубами, хотілося б потрапити до цього лікаря, можете дати його координати.
|
|
| |
Оксане | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звертайтеся, впевнена Євген Анатолійович вам допоможе, його контактний телефон - 0677003055, приймає він у клініці "Тріодент" на Старобазарному сквері 3.
|
|
| |
Ліка1992 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:21 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже хороший, уважний, акуратний лікар. Прийомом дуже задоволена! Грамотно склав план лікування, результат радує!
|
|
| |