menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дизик Євген Анатолійович Одеса відгуки
valerriiaДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дизик Євген Анатолійович Одеса відгуки

Хочеться запитати у вас про стоматолога Дизика Євгена Анатолійовича? Хто ставив у нього коронки або вінери? Яка якість роботи? Не пошкодую якщо до нього звернуся?

Yulia21Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Грамотний лікар і чудовий фахівець! Після не зовсім вдалого лікування в іншій клініці вирішила не ризикувати здоров'ям і знайти надійного лікаря. За рекомендацією звернулася до Дизика Є.В. Якістю лікування і цінами дуже задоволена, щоправда, ціни вищі за середні, але воно того варте.

Daffna9Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 3
Сержант
Дуже хороший лікар. Ретельно підходить до своєї роботи та усуває недоліки. Раджу всім звертатися по допомогу стоматолога саме до Дизика Євгена Анатолійовича.

Аміна_35Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 4
Рядовий
Євген Анатолійович просто Бог у сфері ортопедії. На прийомі навіть не відчула, як зняли коронку. Усе було швидко, безболісно. Це висококваліфікований, досвідчений фахівець і надзвичайно чуйний та уважний до своїх пацієнтів. Справжній майстер своєї справи. Грамотно і настільки тонко підходить до кожної проблеми, розбирає її до дрібниць і нюансів.

MavlyudaДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ставила коронки на імпланти, дуже сподобалася робота Євгена Анатолійовича. Робить якісно, професіонал своєї справи. Хороший фахівець. І як людина, порядна, педантична, піклується про своїх пацієнтів.

klavakkkДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 6
Рядовий
Клініку і доктора Дизика мені порадила знайома. Прийшов з відсутніми фронтальними зубами, і як за помахом чарівної палички за 6 днів вийшов з голлівудською посмішкою, проблему з імплантами і коронками не міг вирішити 14 років, а тут все зробили за 6 днів.

Brittany71Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 7
Сержант
Євген Анатолійович робив відновлення зуба коронкою. Все чітко, акуратно і якісно. Крім вирішення поточної проблеми, отримав вичерпну інформацію та рекомендації щодо необхідності подальшого лікування. Тільки позитивні емоції від відвідування цього лікаря. Рекомендую.

АссольДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 8
Рядовий
Довго не наважувалася робити вініри. Зважилася. Випадково потрапила до Євгена Анатолійовича. Сказати, що я вражена - нічого не сказати. Лікар - майстер своєї справи. На відміну від інших лікарів - найсучасніший підхід до протезування, людина реально любить, що робить. Я відчула, що в надійних руках. Не сумнівайтеся, йдіть до нього.

Valencia007Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 9
Рядовий
Мені робили заміну передніх 4 коронок. Євген Анатолійович зробив усе якісно й акуратно, дуже уважний лікар. Рекомендую!

Karoline55Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 10
Рядовий
Це найкращий стоматолог у моєму житті! Євген Анатолійович провів повну консультацію, все детально розповідав і показував: які є проблеми і як можна краще їх вирішити. Лікування було тривале, але кожен прийом був ідеальний! Ви коли-небудь засинали в кріслі у стоматолога? А я так. Настільки уважно і якісно було проведено лікування, що під час огляду було складно відрізнити коронку від здорового зуба. Я залишилася в повному захваті і всім хочу порадити цього лікаря.

52StellaДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дивлюся, багато хто задоволений. значить хороший лікар, можете залишити контактну інформацію про нього.

Аміна_35Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дизик Євген Анатолійович приймає в клініці "Тріодент" на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.

АргентДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 13
Рядовий
Сучасний погляд і підхід. Уважність. Зацікавленість у відмінному результаті. Робота по максимуму. Індивідуальний підхід. Настійно раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: