Triodent відгуки
|
|
KkseniaA | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Triodent відгуки
Здрастуйте, форумчани! Зламався передній зуб, потрібна хороша стоматологічна клініка. Знайомі радять Triodent, що можете сказати про цю клініку? Чи варто до них звертатися?
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я б хотіла поділитися своїм позитивним досвідом про стоматологію Triodent. Відвідування цієї клініки виявилося приємним і комфортним. Весь персонал був дуже доброзичливим і професійним. Лікарі виявляли увагу до кожної моєї проблеми. Клініка оснащена сучасним обладнанням, що дало мені впевненість у якості надаваних послуг. Чистота і гігієна в центрі також справила на мене чудове враження. Загалом, я дуже задоволена своїм вибором і рекомендую цю стоматологію всім, хто шукає професійне і дбайливе ставлення до свого здоров'я, зокрема до зубів.
|
|
| |
Олімпія | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я зверталася в Тріодент кілька разів. Враження тільки позитивні: професійні лікарі, сучасне обладнання, доброзичливий персонал.
|
|
| |
Алім | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене була складна проблема із зубом, і звернувся в Тріодент за рекомендацією. Лікарі там професіонали своєї справи, все зробили якісно.
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Відвідувала цю клініку кілька разів. Чудовий колектив. Висококласні фахівці. Раджу відвідувати "Triodent" усім, у кого є проблеми із зубами.
|
|
| |
Раїса | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Практично всі мої знайомі та друзі лікуються в цій клініці і жодного разу про це не пошкодували! Дуже вдячні фахівцям цієї клініки за надання допомоги, а не просто медичної послуги.
|
|
| |
Ніколь | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Відмінні фахівці! Обожнюю лікарів цієї клініки. Вони профі у своїй справі. Здорово, коли є такі лікарі. Це найкраща стоматологія в Одесі!
|
|
| |
1ALINA1 | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я лікував зуби в Тріоденті. Все пройшло гладко, безболісно і швидко. Відмінна клініка!
|
|
| |
Злата | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У цій клініці була як у терапевта, так і в хірурга, обидва лікарі дуже хороші, професіонали своєї справи. Лікуванням повністю задоволена, все пройшло на вищому рівні, тепер буду регулярно відвідувати цю клініку для профілактичних оглядів і необхідного лікування!
|
|
| |
Іскандер | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У Тріоденті я робив відбілювання зубів. Результатом задоволений, зуби стали на кілька відтінків білішими.
|
|
| |
Мія | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Можете підказати контактні дані цієї клініки для запису на прийом?
|
|
| |
Раїса | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Клініка Тріодент знаходиться на Старобазарному сквері 3. Контактні телефони: (048) 703-30-90, (073) 703-30-90.
|
|
| |
Віола | Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Мені сподобалося обслуговування в Тріоденті. Лікарі уважні, все пояснили, провели якісну роботу.
|
|
| |