menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Triodent відгуки
KkseniaAДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Triodent відгуки

Здрастуйте, форумчани! Зламався передній зуб, потрібна хороша стоматологічна клініка. Знайомі радять Triodent, що можете сказати про цю клініку? Чи варто до них звертатися?

Ksuha61Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я б хотіла поділитися своїм позитивним досвідом про стоматологію Triodent. Відвідування цієї клініки виявилося приємним і комфортним. Весь персонал був дуже доброзичливим і професійним. Лікарі виявляли увагу до кожної моєї проблеми. Клініка оснащена сучасним обладнанням, що дало мені впевненість у якості надаваних послуг. Чистота і гігієна в центрі також справила на мене чудове враження. Загалом, я дуже задоволена своїм вибором і рекомендую цю стоматологію всім, хто шукає професійне і дбайливе ставлення до свого здоров'я, зокрема до зубів.

ОлімпіяДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я зверталася в Тріодент кілька разів. Враження тільки позитивні: професійні лікарі, сучасне обладнання, доброзичливий персонал.

АлімДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
У мене була складна проблема із зубом, і звернувся в Тріодент за рекомендацією. Лікарі там професіонали своєї справи, все зробили якісно.

Ася1976Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:04 | Повідомлення # 5
Сержант
Відвідувала цю клініку кілька разів. Чудовий колектив. Висококласні фахівці. Раджу відвідувати "Triodent" усім, у кого є проблеми із зубами.

РаїсаДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Практично всі мої знайомі та друзі лікуються в цій клініці і жодного разу про це не пошкодували! Дуже вдячні фахівцям цієї клініки за надання допомоги, а не просто медичної послуги.

НікольДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:05 | Повідомлення # 7
Сержант
Відмінні фахівці! Обожнюю лікарів цієї клініки. Вони профі у своїй справі. Здорово, коли є такі лікарі. Це найкраща стоматологія в Одесі!

1ALINA1Дата: Вівторок, 14.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я лікував зуби в Тріоденті. Все пройшло гладко, безболісно і швидко. Відмінна клініка!

ЗлатаДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
У цій клініці була як у терапевта, так і в хірурга, обидва лікарі дуже хороші, професіонали своєї справи. Лікуванням повністю задоволена, все пройшло на вищому рівні, тепер буду регулярно відвідувати цю клініку для профілактичних оглядів і необхідного лікування!

ІскандерДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
У Тріоденті я робив відбілювання зубів. Результатом задоволений, зуби стали на кілька відтінків білішими.

МіяДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:11 | Повідомлення # 11
Сержант
Можете підказати контактні дані цієї клініки для запису на прийом?

РаїсаДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 12
Рядовий
Клініка Тріодент знаходиться на Старобазарному сквері 3. Контактні телефони: (048) 703-30-90, (073) 703-30-90.

ВіолаДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:12 | Повідомлення # 13
Сержант
Мені сподобалося обслуговування в Тріоденті. Лікарі уважні, все пояснили, провели якісну роботу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: