menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Клініка Triodent Одеса відгуки
AlissaaДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:56 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Клініка Triodent Одеса відгуки

Потрібно терміново пролікувати кілька зубів, але не знаю, в яку клініку звернутися в Одесі. Може хтось поділиться досвідом і порекомендує хорошу стоматологічну клініку?

АнелісаДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:56 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я вже кілька років ходжу в клініку "Тріодент" в Одесі й дуже задоволена. У них досвідчені фахівці, завжди чітко працюють за розкладом, і ціни адекватні. Рекомендую!

6LACKДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:57 | Повідомлення # 3
Рядовий
Погоджуся з попереднім форумчанином. "Тріодент" - це справді чудовий вибір. Дуже професійні лікарі, сучасне обладнання та приємна атмосфера в клініці.

ПотапДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:57 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я зверталася в клініку "Triodent" з приводу встановлення імплантів. Свої зуби були в жахливому стані, якщо навіть не сказати гірше. Дуже переживала, як приживуться імпланти, наскільки будуть зручні протези. Зробити треба було весь рот, і верх, і низ. Як виявилося пізніше, переживала даремно. За весь час лікування жодного разу не відчула болю. Видалення своїх зубів було зовсім безболісним і також встановлення імплантів. Можу точно сказати, що лікарі в цій клініці - точно від Бога, це фахівці вищого класу!

ІраїдаДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я вилікувала вже кілька зубів, зокрема з пульпітом у "Triodentе", усе на дуже високому рівні: лікують під мікроскопом, якісно, з турботою і комфортом. До цього зверталася в інші клініки, але такого підходу ніде не зустрічала.

ФотійДата: Вівторок, 14.05.2024, 01:58 | Повідомлення # 6
Рядовий
У мене був досвід звернення в "Тріодент". Скажу чесно, залишився вражений. Лікарі там знають свою справу, та й обслуговування на вищому рівні.

roshel37Дата: Вівторок, 14.05.2024, 01:58 | Повідомлення # 7
Сержант
Я теж рекомендую "Тріодент". Дуже задоволений результатом лікування та обслуговуванням. А ще в них приємний інтер'єр і затишна атмосфера, що для стоматології рідкість.

СамуїловичДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:00 | Повідомлення # 8
Рядовий
Якщо вибираєте стоматологічну клініку в Одесі, обов'язково зверніть увагу на "Тріодент". Я не пошкодував, що вибрав їх для свого лікування.

ШакіраДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:01 | Повідомлення # 9
Рядовий
Коли в мене виникли проблеми із зубами, мені порадили "Тріодент". І не прогадав! Чудові фахівці, ввічливий персонал і якісне обслуговування.

АрсеніяДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:01 | Повідомлення # 10
Рядовий
Моя сім'я теж тільки в "Тріодент" йдемо. Дітей необхідно впевнено віддавати в руки професіоналів, і тут ми впевнені в якості.

ВсеславаДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:01 | Повідомлення # 11
Рядовий
А як можна записатися в Тріодент? І де саме вони знаходяться?

СамуїловичДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 12
Рядовий
Клініка Тріодент знаходиться на Старобазарному сквері 3. Контактні телефони: (048) 703-30-90, (073) 703-30-90.

PerezДата: Вівторок, 14.05.2024, 02:02 | Повідомлення # 13
Рядовий
Якщо хочете знайти хорошу стоматологічну клініку в Одесі, звертайтеся в "Тріодент". Вони знають свою справу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: