menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Приватна клініка Тріодент відгуки
ІраЗвєрєваДата: Четвер, 09.05.2024, 15:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Приватна клініка Тріодент відгуки

Привіт усім на форумі! Якщо ви вже відвідали стоматологічну клініку "Тріодент", я хотіла б почути від вас відгуки. Які ваші враження та рекомендації про цю клініку?

MavlyudaДата: Четвер, 09.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 2
Рядовий
Нещодавно відвідала Тріодент і залишилася вражена! Лікарі тут справжні професіонали своєї справи, вони пояснили мені всі деталі мого лікування та допомогли обрати оптимальне рішення. Результат перевершив мої очікування, я тепер регулярно звертаюся і всім раджу!

ОсипДата: Четвер, 09.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
Моя посмішка стала справжнім витвором мистецтва завдяки клініці Тріодент! Лікарі не тільки лікують, а й створюють красу. Я отримав індивідуальний план лікування, який підійшов саме моєму випадку. Рекомендую!

NovomirДата: Четвер, 09.05.2024, 15:23 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тріодент - місце, де кожен пацієнт почувається в безпеці. Лікарі тут завжди готові відповісти на всі питання і запропонувати найкращі рішення. Мені подобається їхній професіоналізм і турбота про пацієнтів.

ТихомирДата: Четвер, 09.05.2024, 15:25 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лікування зубів у "Тріоденті" стало найприємнішим досвідом у моєму житті! Лікарі тут дуже уважні та чуйні, що для мене особливо важливо. Я ціную якість обслуговування і затишну атмосферу!

sleepprincessДата: Четвер, 09.05.2024, 15:25 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тріодент - мій вибір №1, коли йдеться про здоров'я моїх зубів! Лікарі тут не тільки компетентні, а й мають тепле ставлення до кожного пацієнта. Результат завжди перевершує очікування!

Зоя1995Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:25 | Повідомлення # 7
Рядовий
Дуже задоволена обслуговуванням у Тріоденті! Лікарі тут справжні професіонали, які роблять усе можливе, щоб пацієнти почувалися комфортно та впевнено. Я завжди рекомендую цю клініку своїм друзям і близьким!

AллаДата: Четвер, 09.05.2024, 15:27 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тріодент - це місце, де моя посмішка стають реальністю! Лікарі тут не тільки лікують зуби, а й уважно слухають побажання пацієнтів. Я повністю довіряю цій клініці і завжди отримую відмінний результат!

Ліліана75Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:27 | Повідомлення # 9
Рядовий
Мій останній візит у Тріодент був неймовірним! Лікарі тут володіють високим професіоналізмом і роблять усе можливе, щоб пацієнти почувалися комфортно. Завдяки цій клініці моя посмішка стала ще яскравішою і красивішою!

АврамФДата: Четвер, 09.05.2024, 15:27 | Повідомлення # 10
Рядовий
У мене завжди були проблеми з вибором стоматологічної клініки, але коли дізналася про Тріодент, вирішила спробувати. І не прогадала! Здивувала увага лікарів до моїх тривожних питань, навіть найдрібніших. Після лікування впевнена, що повернуся знову!

bulochka24Дата: Четвер, 09.05.2024, 18:31 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть, де знаходиться клініка і як до неї можна записатися?

ТихомирДата: Четвер, 09.05.2024, 18:31 | Повідомлення # 12
Рядовий
Клініка розташована на Старобазарному сквері 3, телефони для запису (048) 703-30-90, (073) 703-30-90.

АнтонінаДата: П`ятниця, 10.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 13
Рядовий
Чудова клініка! Нещодавно пройшла профілактичний огляд у Тріодент. Лікарі не тільки провели обстеження, а й пояснили, як правильно доглядати за зубами. Відчувається, що кожен співробітник тут дійсно піклується про здоров'я пацієнтів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: