Тріодент Одеса відгуки
|
|
Омеляна | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тріодент Одеса відгуки
Здраствуйте, Ви коли-небудь користувалися послугами стоматологічної клініки "Тріодент"? Чи користувалися ви послугами стоматологічної клініки "Тріодент"? Яке ваше враження про стоматологічну клініку "Тріодент"?
|
|
| |
Беатріса | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:00 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Просто зобов'язана поділитися своїм досвідом! Відвідала клініку Тріодент кілька тижнів тому, і враження досі свіжі. Лікарі тут справжні професіонали, вміють налагодити контакт із пацієнтом, розкласти все по поличках. Після відвідин відчуття, що зуби дякують тобі! Рекомендую!
|
|
| |
klavakkk | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:16 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя посмішка стала справжнім відображенням професіоналізму Тріодент! Лікарі тут справжні майстри своєї справи. До цього звертався в інші клініки, але жодна не викликала в мене такої довіри. Тепер тільки сюди!
|
|
| |
morningsun5 | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:17 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відвідала Тріодент із дитиною, і ми обоє були вражені! Лікарі дуже делікатно поводяться з маленькими пацієнтами, створюють атмосферу довіри та впевненості. Завдяки їм, моя дитина більше не боїться стоматолога!
|
|
| |
Хісан | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Це був перший візит у Тріодент, і я залишився дуже задоволений! Лікарі тут професіонали своєї справи, атмосфера в клініці приємна і затишна.
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:18 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудова клініка з прекрасними лікарями! Мені завжди було складно знайти стоматолога, якому можна дійсно довіритися. Але Тріодент - виняток! Я з упевненістю можу рекомендувати цю клініку всім своїм друзям і близьким.
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:18 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Вдячна Тріоденту за прекрасне обслуговування! Лікарі тут не тільки компетентні, а й справді піклуються про своїх пацієнтів. Після відвідин цієї клініки в мене залишилися тільки позитивні враження.
|
|
| |
Альфред | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:19 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Клініка "Тріодент" - це місце, де дбають про вашу посмішку! Я вже не вперше звертаюся до цієї клініки, і щоразу отримую виключно позитивні емоції. Професійні лікарі, доброзичливий персонал і комфортна атмосфера роблять Тріодент найкращим вибором для лікування зубів!
|
|
| |
RenataZz | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:19 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А як можна записатися в Тріодент і де вона знаходиться?
|
|
| |
Хісан | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:19 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Записатися в Тріодент можна за телефонами - (048) 703-30-90, (073) 703-30-90, адреса - Старобазарний сквер 3. Рекомендую!
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:19 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звернулася в клініку з пухлиною ясен. Дуже сподобалося доброзичливе, уважне й акуратне ставлення до пацієнта. Професійно і безболісно!
|
|
| |
Біляна | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| За рекомендацією друзів пішла в цю клініку. До цього ходив у різні клініки. В інших клініках, де я була, біда з хорошими терапевтами, а Дизик Інна Миколаївна - просто на вищому рівні. Відразу бачить проблему, акуратно лікує, високий професіоналізм і компетентність. Я в захваті.
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Четвер, 09.05.2024, 15:22 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У цій клініці мені робили протезування, перед цим - лікування і видалення зубів. Усі співробітники - справжні професіонали, починаючи з адміністраторів і закінчуючи асистентами. Рекомендую!
|
|
| |