menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛОР Гурська Тамара Валеріївна відгуки
GalochkkaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
ЛОР Гурська Тамара Валеріївна відгуки

Дівчата, хтось може що-небудь сказати про лікаря Гурську Т.В.? Нам радять до неї звернутися, як до кваліфікованого лікаря.

MavlyudaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 2
Рядовий
Лікар залишила враження дуже грамотного, досвідченого фахівця. Лікування було призначено на максимальному рівні, включно з фізіопроцедурами.  Слава Богу, що мені порекомендували цього фахівця!  Вдалося домогтися сприятливих результатів.

Зінаїда21Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:57 | Повідомлення # 3
Рядовий
Тамара Валеріївна - чудовий лікар, допомогла мені позбутися давньої проблеми, яка мучила мене з дитинства. Усе, що мені призначали раніше, було неефективно, тільки лякали операцією без гарантії результату. Але ця лікарка все мені детально пояснила, заспокоїла і призначила лікування. Тепер я дихаю і живу по-справжньому!

yunooonaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 4
Рядовий
Відчула дискомфорт у горлі, звернулася до Тамари Гурської, тиждень процедур мого занедбаного горла і я задихала навіть по новому. Прямо рекомендую цього лікаря!

gulmiraДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:58 | Повідомлення # 5
Рядовий
Прекрасний лікар у своїй професії. Були у багатьох ЛОР-лікарів - Бондаренко А.В., Титаренко А.В., Колесніченко В.В., і всі виписували купу непотрібних ліків. Вона одна зробила правильний діагноз і призначила правильне лікування!  Рекомендую!

vveroonikaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:59 | Повідомлення # 6
Рядовий
ЛОР Гурська - чудова лікарка. Уважно оглянула, проконсультувала. Лікар розташовує до себе. Вважаю, що Тамара Валеріївна одна з найпросунутіших у місті у своїй галузі. Їй можна довіряти своє здоров'я. За будь-яких ЛОР-проблем неодмінно звернуся до неї знову.

АлсуДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:59 | Повідомлення # 7
Рядовий
3 місяці ходила по ЛОР-лікарях Оробець І.С., Тагунова І.К., Новошицький С.В. лікувала горло, діагностували тонзилофарингіт атрофічної форми, грошей, часу і сил було витрачено чимало. За підсумком результатів нуль, легше не ставало. Порекомендували доктора Гурську і вирішила проконсультуватися ще у неї. Зробила детальну діагностику і дохідливо все пояснила. Не буду далі описувати походи по гастроентерологах, скажу одне, що діагноз був поставлений правильно. Немає "затягування" лікування, немає "висмоктування" грошей із клієнта, і це не може не радувати. Раджу всім, у кого ЛОР-захворювання проконсультуватися з Тамарою Валеріївною.

SashaaaaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:59 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати контакти цього лікаря?

yunooonaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:59 | Повідомлення # 9
Рядовий
У мене є тільки контакти клініки, де працює Тамара Валеріївна - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ФредерікаДата: Понеділок, 06.05.2024, 14:00 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть де ця клініка розташована?

Зінаїда21Дата: Понеділок, 06.05.2024, 14:02 | Повідомлення # 11
Рядовий
Це клініка "Лікаріум", розташована на Генуезькій 1/2.

4Лейла7Дата: Понеділок, 06.05.2024, 14:02 | Повідомлення # 12
Рядовий
Прекрасний фахівець. Безпомилково поставила діагноз, призначила ефективне лікування. Зверталася до неї вперше за порадою знайомих і не пошкодувала!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: