menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛОР Гурська Тамара Гурська відгуки
lubovvvДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:46 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
ЛОР Гурська Тамара Гурська відгуки

Уже як два роки я сиджу на судинозвужувальних краплях у ніс. На день три рази стабільно закапую. Я знаю, що це неправильно. Проходила лікування у ЛОРа з районної поліклініки, результату не помітила. Тут нещодавно подруга порекомендувала звернутися до хорошого лікаря Гурської Т. В., може хтось проходив у неї лікування, порадьте, чи варто звертатися.

Дюймово4каДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:46 | Повідомлення # 2
Рядовий
Однозначно варто! Чудовий лікар для дітей і дорослих!

zzlataaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Чудовий лікар! Дуже ввічлива і коректна. Звернулася на прийом до Тамари Валеріївни з приводу гаймориту, оглянула, все пояснила щодо захворювання, призначила лікування - і я за 10 днів стала здорова! Усім раджу цього лікаря!

ІльшатДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
У мене хронічний тонзиліт. Довго намагався вилікуватися, був у різних лікарів Титаренка О. В., Басюка Д. В., Мельника Б. Б., але найбільше допомогла Тамара Гурська. Вона серйозно підійшла до вирішення проблеми, призначила грамотне лікування. Після довгих років боротьби зі своїм захворюванням, відчуваю реальне полегшення. Здорово, що є лікарі, для яких допомога іншим людям дійсно є покликанням.

VasiliSaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:48 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Тамари Валеріївни із синуситом. Вона з увагою і справжнім професіоналізмом підійшла до моєї проблеми і призначила лікування, під час якого мені стало набагато краще. Я щиро вдячна лікарці Гурській за результат її роботи і моє відновлене здоров'я і вам раджу її!

KkseniaAДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:49 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернулася до лікаря з приводу хронічного тонзиліту. Вона ретельно провела огляд, запропонувала кілька варіантів лікування, вказавши плюси і мінуси кожного. Зараз перебуваю в процесі лікування. Результат уже є. Раджу доктора Гурську!

Ульяна77Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Рекомендуємо Тамару Валеріївну. Чудовий лікар отоларинголог. Допомогла у вирішенні моєї проблеми, Жиленко і Любчак не могли встановити діагноз, а вона ні - допомогла і вилікувала. Я шалено задоволена проведеним лікуванням, вважаю, що це була доля - потрапити саме до цього лікаря і саме в цей час. Звернуся за потреби!

Олександра34Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть у якій клініці приймає Тамара Валеріївна і як до неї записатися?

VasiliSaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:52 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тамара Валеріївна приймає в клініці "Лікаріум", записатися можна за телефонами -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ЖаNNаДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Звернення до Тамари Валеріївни стало для мене справжнім одкровенням. Її точний діагноз і професійне лікування протиставлені моїм колишнім розчаруванням з неуважними лікарями.

zzlataaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:54 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тамара Валеріївна має унікальний дар прислухатися до своїх пацієнтів і знаходити правильне рішення. Не порівняти з попередніми неврологами, які, здавалося, не чули моїх проблем.

irenochkaaaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:56 | Повідомлення # 12
Рядовий
Надала професійну консультацію, розібралася в проблемі. Надала допомогу на найвищому рівні. Справжній професіонал!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: