ЛОР Гурська Тамара Валеріївна Одеса відгуки
|
|
Lilnas | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Гурська Тамара Валеріївна Одеса відгуки
Порадьте хорошого ЛОРа в Одесі, який реально може допомогти вилікувати хронічний тонзиліт. В останні півроку гнійні пробки були вже раза 4 і щоразу полоскання, смокталки, сиропи, все минає, а потім знову поновлюється. Хочеться саме вилікувати. Чула багато хороших відгуків про Гурську Тамару, як про супер-лікаря, що можете сказати про цього ЛОРа?
|
|
| |
Раїса9 | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тамара Гурська - чудовий ЛОР. Тепер лікуємося всією сім'єю! Не відчувала запахів півроку, ходила по різних лікарях - Оробець Інні Сергіївні, Жиленку Юрію Борисовичу, Любчак Валентині Юріївні, допомогла тільки лікарка Гурська!
|
|
| |
Дружиніна | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Найкраща з найкращих! Ліва пазуха носа була повністю забита гноєм, лікарка вилікувала за місяць! Все грамотно і лаконічно, а головне, з душею! Усі призначення дуже грамотні й обґрунтовані, нічого зайвого немає. Привела всю сім'ю до лікаря й однозначно тепер буду радити йти тільки до неї!
|
|
| |
Krisssty | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:37 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Перший раз я прийшла до Тамари Валеріївни на прийом із частим гайморитом. Саме вона знайшла причину, завдяки цьому я позбулася цієї неприємної проблеми. Тепер, за необхідності, звертаємося тільки до доктора Гурської, всією сім'єю!
|
|
| |
aiddda | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:38 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна за кілька хвилин визначила причину мого пригніченого стану - тонзиліт! Треба зазначити, до цього була у ЛОРів Оробець і Тагунової і вже зневірилася. Цього фахівця порадили, як найкращого в місті! Довго не наважувалася йти, оскільки вважала, що причина вже в психосоматиці, в результаті прийшла на прийом і не пошкодувала! Перестала хворіти, відмінне самопочуття і, як наслідок, настрій! Хочу порадити всім! Головне - не впадати у відчай і шукати свого лікаря!
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:39 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Справжній професіонал, впевнений, знає свою справу. Лікар від Бога. Дуже пощастило, що потрапила до Тамари Валеріївни. Захоплюватися можу нескінченно.
|
|
| |
DANA75 | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкраща з найкращих! Лікарка від Бога. Якщо ви потрапите в її руки - ви в надійних руках! Я зверталася до неї з донькою (18 років), лікуванням задоволені.
|
|
| |
margooo | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:40 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Потрапила до Тамари Валеріївни, призначила мені аналізи, а після - лікування препаратами і промивання. Я довірилася лікарю і тепер я не знаю проблем зі своїм горлом. Дуже рекомендую якщо потрібна допомога ЛОРа!
|
|
| |
fligina1 | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:41 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Найкращий ЛОР, у якого довелося лікуватися. Все-таки важливо, щоб лікар був професіоналом. Вона була дуже уважна до моєї проблеми. Лікування допомогло на 100 відсотків.
|
|
| |
daneliaaa | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:41 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися телефон лікарки Гурської?
|
|
| |
aiddda | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:42 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - клініка Лікаріум.
|
|
| |
Гладкова | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тамара Гурська - один єдиний лікар, який правильно поставив діагноз, і, найголовніше, вилікувала!
|
|
| |