menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛОР Одеса Київський район
НіккіДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:25 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
ЛОР Одеса Київський район

Порадьте хорошого ЛОРа для дорослого. Є бажання позбутися частих гайморитів.

РозмариДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:26 | Повідомлення # 2
Рядовий
До Гурської Тамари ходжу вже давно. Лікар уважний, зацікавлений у проблемі. Робить усе, як потрібно. Якщо комусь потрібен ЛОР, раджу звернутися до неї.

ЛютикДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:27 | Повідомлення # 3
Сержант
Якщо буде необхідність, буду ходити тільки до Гурської Тамари. Професіонал, уважна, витримана, головне - вміє знайти підхід до хворого.

RamilДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:27 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже грамотний фахівець. Звернувся до Гурської Т.В. з гострим болем у правому вусі (простріли і набряк). До цього не раз був на прийомі у Тамари Валеріївни. Завжди компетентна, ввічлива й уважна. Діагноз поставили швидко, призначили грамотне лікування. Вухо йде на поправку. Усім рекомендую.

MavlyudaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:28 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я була на консультації у ЛОРа Гурської Тамари. Дуже чуйна лікарка, миттєво розібралася з проблемою. Описала детально, що відбувається і як це можна лікувати консервативно. Попередній фахівець Леонова наполягала на операції, доктор Гурська запропонувала лікувати консервативно. Через два тижні я виявилася повністю здоровою. Раджу!

ЗвягінцеваДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:29 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я не могла зрозуміти, що коїться з моїм вухом і горлом.  ЛОР-лікарі Самунжі та Андрєєв ставили неправильний діагноз, неправильне лікування. Тамара Валеріївна впоралася в один момент і вилікувала мене. Плюс вона розібралася і пояснила мені, що робити з моїми хронічними захворюваннями. Дала рекомендації, щоб я більше не мучилася з ЛОР-захворюваннями в сезон застуд.

Фатіма1989Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:29 | Повідомлення # 7
Рядовий
Дуже розумний ЛОР Тамара Гурська! У мене хронічний гайморит, на 2 сторони. Уже 2 роки в мене немає загострення.

БичковаДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Якщо у вас був поганий досвід з іншими отоларингологами, не втрачайте надії. Зверніться до Тамари Валеріївни, і ви відчуєте різницю - турбота й увага до кожного пацієнта не залишаться непоміченими.

MavlyudaДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тамара Валеріївна - винятковий фахівець у своїй галузі. Її уважність і турбота про пацієнтів зробили прийом у неї справжнім комфортом, на відміну від мого поганого досвіду з некомпетентними неврологами.

СимонДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися до Гурської на прийом?

ЗвягінцеваДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ТихомирДата: Понеділок, 06.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
Гурська Тамара - чудовий лікар! Усе робить настільки професійно і якісно, що навіть така процедура, як промивання, у неї проходить легко.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: