ЛОР Одеса Київський район
|
|
Ніккі | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Київський район
Порадьте хорошого ЛОРа для дорослого. Є бажання позбутися частих гайморитів.
|
|
| |
Розмари | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:26 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| До Гурської Тамари ходжу вже давно. Лікар уважний, зацікавлений у проблемі. Робить усе, як потрібно. Якщо комусь потрібен ЛОР, раджу звернутися до неї.
|
|
| |
Лютик | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:27 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Якщо буде необхідність, буду ходити тільки до Гурської Тамари. Професіонал, уважна, витримана, головне - вміє знайти підхід до хворого.
|
|
| |
Ramil | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:27 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже грамотний фахівець. Звернувся до Гурської Т.В. з гострим болем у правому вусі (простріли і набряк). До цього не раз був на прийомі у Тамари Валеріївни. Завжди компетентна, ввічлива й уважна. Діагноз поставили швидко, призначили грамотне лікування. Вухо йде на поправку. Усім рекомендую.
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:28 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я була на консультації у ЛОРа Гурської Тамари. Дуже чуйна лікарка, миттєво розібралася з проблемою. Описала детально, що відбувається і як це можна лікувати консервативно. Попередній фахівець Леонова наполягала на операції, доктор Гурська запропонувала лікувати консервативно. Через два тижні я виявилася повністю здоровою. Раджу!
|
|
| |
Звягінцева | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:29 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я не могла зрозуміти, що коїться з моїм вухом і горлом. ЛОР-лікарі Самунжі та Андрєєв ставили неправильний діагноз, неправильне лікування. Тамара Валеріївна впоралася в один момент і вилікувала мене. Плюс вона розібралася і пояснила мені, що робити з моїми хронічними захворюваннями. Дала рекомендації, щоб я більше не мучилася з ЛОР-захворюваннями в сезон застуд.
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:29 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже розумний ЛОР Тамара Гурська! У мене хронічний гайморит, на 2 сторони. Уже 2 роки в мене немає загострення.
|
|
| |
Бичкова | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Якщо у вас був поганий досвід з іншими отоларингологами, не втрачайте надії. Зверніться до Тамари Валеріївни, і ви відчуєте різницю - турбота й увага до кожного пацієнта не залишаться непоміченими.
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - винятковий фахівець у своїй галузі. Її уважність і турбота про пацієнтів зробили прийом у неї справжнім комфортом, на відміну від мого поганого досвіду з некомпетентними неврологами.
|
|
| |
Симон | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до Гурської на прийом?
|
|
| |
Звягінцева | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Тихомир | Дата: Понеділок, 06.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гурська Тамара - чудовий лікар! Усе робить настільки професійно і якісно, що навіть така процедура, як промивання, у неї проходить легко.
|
|
| |