menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий ЛОР Одеси
janee66Дата: Понеділок, 06.05.2024, 12:45 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий ЛОР Одеси

Дівчата, порадьте хорошого ЛОР-лікаря, будь ласка, адекватного, не схибленого на антибіотиках і здатного вислухати й розібратися в ситуації.

Марта3Дата: Понеділок, 06.05.2024, 12:46 | Повідомлення # 2
Сержант
Я вважаю, що найкращий отоларинголог - це Гурська Тамара! Дуже грамотний лікар, професіонал своєї справи, загалом - "Лікар від Бога"! Усім рекомендую. До того, як потрапила на прийом до Тамари Валеріївни, мене довгі роки невірно лікували від хронічного тонзиліту, ангіни, зрештою, мало не зробили непотрібну операцію на ніс, потім лікували від неіснуючої алергії. Вона встановила правильний діагноз і призначила лікування.

SakaraRinaДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже рада, що потрапила на прийом до чудового лікаря Гурської! За місяць до цього була в Бондаренка, вона вирішила, що в мене в горлі гематома, призначила полоскання содою і чекати, що незабаром вона пройде. Краще мені не ставало, а навпаки, стан погіршився. Тамара Валеріївна одразу визначила, що в мене немає ніякої гематоми, а просто корки в мигдаликах, зробила промивання, і мені одразу стало легше. Усе докладно пояснила, призначила грамотне лікування!

АврораДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
До Гурської Тамари лікувалася у Зеленцової та Оробець, але допомогла тільки вона! Лікарка провела якісне обстеження і лікування, після якого самопочуття покращилося! Побільше б таких грамотних лікарів!

МіяДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:49 | Повідомлення # 5
Сержант
Чудовий лікар і великий професіонал - Гурська Т.В. Грамотний підхід до лікування і прискіпливе вивчення анамнезу. Із задоволенням буду рекомендувати знайомим.

ТалаДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:50 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тамара Валеріївна дуже кваліфікований лікар! Уважна, до кожного пацієнта проявляє індивідуальний підхід. Швидко і якісно вирішила проблему з моїм диханням носом. Навіть не віриться, що я знову дихаю без допомоги спреїв.

ЕлізаДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Звернувшись до ЛОР-лікаря Тамари Гурської, я отримала професійну медичну допомогу. Правильно поставлений діагноз і успішно проведене лікування повернули мене до нормального життя.

ІринаАрхіповаДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:52 | Повідомлення # 8
Рядовий
Раджу звернутися до Тамари Валеріївни, якщо хочете отримати дійсно якісну медичну допомогу. Її досвід і увага до пацієнтів - це те, що розділяє її з іншими фахівцями.

МіяДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:52 | Повідомлення # 9
Сержант
Тамара Валеріївна - надійний лікар. Вона допомогла мені розібратися з проблемою, з якою я мучився довгий час, і дала рекомендації щодо її запобігання.

zoyazzziДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:53 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна до Гурської Тамари записатися і де вона приймає?

ЕлізаДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:55 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум, контакти клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ШкловськийДата: Понеділок, 06.05.2024, 12:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я проходила кілька курсів лікування у доктора Гурської, і залишилася дуже задоволена. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: