menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛОРи Одеси відгуки
УланаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
ЛОРи Одеси відгуки

Будь ласка, підкажіть хорошого ЛОРа. І де приймає.  Замучив нежить, що не проходить, і сильний головний біль.

АлевтинаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:22 | Повідомлення # 2
Рядовий
Дуже хороший ЛОР - Гурська Тамара, приймає в клініці "Лікаріум".  Раджу звернутися, не пошкодуєте!

ЕльгаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:23 | Повідомлення # 3
Сержант
Тамара Валеріївна Гурська - чудовий лікар! Майстер своєї справи! Довгий час намагалася вилікувати тонзиліт, який перейшов у хронічну форму. Вона вирішила мою проблему повністю, вилікувавши моє горло, про яке я більше і не згадую (і головне без операції)! Для мене це справжнє диво! Дуже грамотний і компетентний лікар! Неодноразово деякі люди радили відвідати мені цього лікаря, дуже шкодую про те, що не потрапила до неї раніше!

ЖаклінДата: Неділя, 05.05.2024, 19:52 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тамара Гурська - чудовий лікар, професіонал! Діагноз ставить завжди точний, не гадає і не припускає, як інші. З донькою ходимо тільки до неї, лікування завжди ефективне, нічого зайвого. Сама теж звертаюся до неї.  Усім завжди раджу.

malvinnaДата: Неділя, 05.05.2024, 19:53 | Повідомлення # 5
Рядовий
Чудовий лікар, була у двох лікарів Тагунової та Оробець, діагноз гайморит, однозначно прокол. Тамара Гурська призначила промивання і лікування. Ось уже другий рік про гайморит навіть не згадую! Ввічлива, уважна, професійна!

ДжинаДата: Неділя, 05.05.2024, 19:53 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже хороший лікар, грамотний фахівець. Ходила до Тамари Валеріївни і з дитиною, і сама. Все пояснює, дуже доброзичлива. Призначене лікування швидко дає позитивні результати.

АріельДата: Неділя, 05.05.2024, 19:53 | Повідомлення # 7
Рядовий
Гурська Тамара Валеріївна - чудовий лікар! Дуже уважний, тактовний, але найголовніше, що її лікування допомогло! Зверталася до неї з тонзилітом. До цього спостерігалася у Зеленцової, після її лікування тільки було гірше. Тамара Валеріївна призначила курс фізіопроцедур. Все це допомогло! Доктор дуже розташовує, дуже позитивний і грамотний лікар, тепер тільки до неї!

КарімДата: Неділя, 05.05.2024, 19:54 | Повідомлення # 8
Рядовий
З Тамарою Валеріївною мені вдалося розв'язати проблему, з якою я зіткнувся довгий час. Вона проявляє турботу й увагу до кожного пацієнта, що рідко зустрічається в інших фахівців.

ЕльгаДата: Неділя, 05.05.2024, 19:54 | Повідомлення # 9
Сержант
Не можу не відзначити професіоналізм і доброту Тамари Валеріївни. Порівнюючи її з іншими лікарями, вона явно виділяється своєю увагою до деталей і турботою про пацієнта.

ОсипДата: Неділя, 05.05.2024, 19:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна записатися на прийом до Гурської Тамари?

ЖаклінДата: Неділя, 05.05.2024, 19:55 | Повідомлення # 11
Рядовий
Так, записатися можете, телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

СільвіяДата: Неділя, 05.05.2024, 19:55 | Повідомлення # 12
Рядовий
Не раз зверталися по допомогу до лікаря Гурської. Дає грамотні поради, рекомендовані ліки ефективні й не б'ють по кишені. Дуже рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: