ЛОР Одеса Черемушки
|
|
Варя | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:18 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Черемушки Потрібен огляд і консультація лікаря-оториноларинголога (лора). У людини була травма - сильний удар у район правого вуха, частково зник слух. Можете порекомендувати грамотного лікаря на Черемушках.
|
|
| |
irenochkaaa | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:18 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Гурська Тамара - дуже хороша лікарка, гарне ставлення, лікування. Доброзичлива до пацієнтів. Можу радити як хорошого фахівця, єдине вона приймає на Французькому бульварі.
|
|
| |
Шура | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:19 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Прийшла до Гурської Тамари Валеріївни за рекомендацією і залишилася дуже задоволена. Протягом місяця приносили дискомфорт закладеність правої пазухи, головні болі, відчуття неприємного запаху десь усередині голови. Візити спершу до Бондаренка, потім до Суманжі, нічого не дали. Потрапивши на прийом до лікаря Чупе, була приємно здивована підходом до роботи. Дуже уважний, чуйний і грамотний фахівець, завдяки якій я знову задихала повноцінно!
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чудовий лікар Гурська Т.В.! Усім рекомендую. Згідно з усіма її рекомендаціями я одужала швидко під час вагітності.
|
|
| |
Земфіра | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я просто щаслива, що колись потрапила до Тамари Гурської! Тепер тільки до неї, якщо що. Одним словом, Тамара Валеріївна. - професіонал! Ясно, чітко, ефективно (переконалися вже не раз).
|
|
| |
Гаяне | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Найкращий ЛОР-лікар з усіх, у кого довелося побувати на прийомі (Зеленцова, Мельник, Сенько). Тонзиліт мучив протягом 5 років. Стабільно раз на місяць запалювалося горло. І тільки лікар Гурська Тамара вирішила мою проблему.
|
|
| |
sarra68 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже хороший фахівець Гурська Т.В. Досвідчений лікар. Всі призначення були правильними, допомогло в найкоротші терміни. Видно що професіонал своєї справи.
|
|
| |
gulmira | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - чудовий фахівець у своїй галузі. На відміну від інших отоларингологів, вона ретельно вислуховує всі мої скарги і завжди знаходить правильне рішення.
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я рекомендую звертатися до Тамари Валеріївни всім своїм знайомим. Її професіоналізм і досвід незрівнянні, і вона завжди прагне допомогти.
|
|
| |
rreeggiinnaa | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А контакти Гурської Тамари випадково не збереглися?
|
|
| |
Шура | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:21 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Збереглися Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум, телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Аглая | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - відповідальний лікар, професіонал. Знає свою справу і захоплена нею. Сама залишилася дуже задоволена після її результативного прийому і тепер рекомендую своїм близьким. Вислухала, підтримала, призначила адекватне лікування.
|
|
| |