ЛОР Одеса Таїрове
|
|
Регіна | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:08 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Таїрове
Підкажіть будь ласка грамотного ЛОР-лікаря. Потрібна консультація з лікування гаймориту в підлітка 17 років. Бажано, щоб лікар приймав у районі Таїрова.
|
|
| |
Владлена | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:08 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверніться краще до Тамари Гурської в клініку "Лікаріум", вона точно вам підкаже, як правильно вчинити у вашій ситуації.
|
|
| |
AnToNiNa | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:08 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Розвіяла всі сумніви щодо нашого становища із сином з аденоїдами і мигдаликами, точно поставила діагноз, пояснила все по поличках, акуратно оглянула дитину. Тепер тільки до Гурської Тамари на профілактичні огляди і вам рекомендую!
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:08 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тамара Гурська не тільки чудовий лікар, а й дуже позитивна людина. Вона ставиться з розумінням до кожного пацієнта. Професіонал своєї справи. Водила свою дитину і сама неодноразово зверталася до неї. Багато років не могла вилікувати хронічний нежить. Лікар грамотно поставила діагноз і призначила ефективне лікування.
|
|
| |
Таша | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінний лікар Гурська Тамара! Спостерігаємося у цього лікаря. Лежали з дитиною в лікарнях багато разів, спостерігалися у лікарів Стоянова і Думика і тільки Тамара Валеріївна нам допомогла!
|
|
| |
Віталій | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:12 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже сподобався лікар! Ставлення до пацієнта прекрасне! До цього лікаря прийшла після довгих поневірянь по ЛОР-лікарях Запоріжченку, Тагуновій, Оробець, Зінченко; ніхто не міг поставити точний діагноз, знизували тільки плечима. Скільки проколів, скільки місяців госпіталізації, нескінченних уколів і антибіотиків, і знову все повторювалося знову і знову, буквально через 7-10 днів. Поки не потрапив до Тамари Гурської! Тільки вона поставила точний діагноз. Відтоді, як уперше прийшов на прийом, не було проколів і антибіотиків тощо! Пролікувався і зараз перебуваю під "надійним крилом" доктора Гурської!
|
|
| |
Франческа | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:12 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкращий лікар - Гурська Тамара! Дуже грамотний і компетентний. Прояснила ситуацію, до цього вже руки опускалися, не знали, що й думати.
|
|
| |
Слава | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:13 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний лікар Гурська Тамара! Може реально допомогти, коли інші не можуть або не хочуть.
|
|
| |
Роза | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:13 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У дитини був "золотистий стафілокок", постійні соплі, кашель, нескінченні ліки, які не допомагали, антибіотики. Тільки Гурська Тамара призначила адекватне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
karolinochka45 | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як я можу зв'язатися з лікаркою Гурською?
|
|
| |
Таша | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:14 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записатися на прийом можете через адміністратора клініки "Лікаріум" Наталію - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Паладій | Дата: Неділя, 05.05.2024, 18:18 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гурська Тамара Валеріївна повернула мене прямо до життя, оскільки я баяніст і мені необхідно добре чути. Однозначно раджу відвідати!
|
|
| |