menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отоларинголог Одеса Київський район
ПарасковіяДата: Неділя, 05.05.2024, 18:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Отоларинголог Одеса Київський район

Підкажіть будь ласка розумного лора, буду дуже вдячна. Син мучиться з носом, уже сил немає нічого не допомагає. Постійно соплі, прозорі це вже норма, зелені значить бактерія, хлопчикові 14 років, третій рік мучиться. До ЛОРа за місцем проживання ходили, робили все, що він призначав, результату немає. Загалом біда.

yunooonaДата: Неділя, 05.05.2024, 18:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Хочу порекомендувати Гурську Тамару Валеріївну. Дуже хороший лікар, дає потрібні поради, грамотно і зрозуміло все викладає. Більш ідеального лікаря не знайти. Призначає дієве лікування. Я задоволена на 100% і вам раджу з нею проконсультуватися.

МаріанаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Гурська Тамара Валеріївна - лікарка дуже хороша. Зверталася до неї будучи вагітною, був гайморит. Вилікувала. Хоча за рік до цього зверталася до Тагунової, теж був гайморит і мені його вилікували на деякий час. Ось уже як 3 роки мене ця болячка не турбує.

КсеніяДата: Неділя, 05.05.2024, 18:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я дуже вдячна обставинам, за якими потрапила на прийом саме до Гурської Тамари! Причину нездужання було виявлено швидко і точно, без зайвих безглуздих маніпуляцій! Лікування, призначене Тамарою Валеріївною, відразу ж принесло свої плоди! Завдяки глибоким пізнанням доктора, не тільки у своїй галузі, успішно вдалося виявити приховану справжню причину нездужання! Але ж сьогодні рідко шукають і лікують причину, в основному намагаються заглушити симптоми хвороби! Дуже уважний і компетентний фахівець!  Усім усім рекомендую!

ВіолаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:04 | Повідомлення # 5
Сержант
Часто зверталася до ЛОР-лікарів Орєхової та Зінченка з діагнозом ангіна, скрізь лікування було поверхневим, одразу переводили на антибіотики.   Гурська Тамара виявила основну причину моєї хронічної хвороби, пояснила її часту появу.

ФрумаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Хороший лікар, професіонал, кваліфікований. У складній ситуації завжди до Тамари Гурської на консультацію. Розглядає проблему в комплексі.  Дуже рекомендую!

РоксанаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:05 | Повідомлення # 7
Рядовий
Чудова лікарка Тамара Валеріївна Гурська, ніколи не призначить нічого зайвого, спостерігаємося тільки в неї, має свою думку під час постановки діагнозу та лікування. Ціни прийнятні порівняно з іншими, рекомендуємо.

ЗахаріяДата: Неділя, 05.05.2024, 18:05 | Повідомлення # 8
Рядовий
З іншими отоларингологами у мене був негативний досвід, але Тамара Валеріївна повернула мені віру в якісну медичну допомогу.

ВіолаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:06 | Повідомлення # 9
Сержант
Тамара Валеріївна проводить дослідження ретельно і детально, що важливо для точного встановлення діагнозу. Її професіоналізм набагато перевершує досвід інших лікарів, з якими мені доводилося стикатися.

ПімочкаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:06 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дайте, будь ласка, контакти лікарки Гурської?

МаріанаДата: Неділя, 05.05.2024, 18:06 | Повідомлення # 11
Рядовий
Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум. Контакти для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

oksaanochhkaДата: Неділя, 05.05.2024, 18:07 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дякую, дуже порадували ваші відгуки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: